Pastor Viveka och hundraårsjubileet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pastor Viveka (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-11-04
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176513446
Pastor Viveka och hundraårsjubileet (ljudbok)

Pastor Viveka och hundraårsjubileet (ljudbok)

(7 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-11-04
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Charmigt, lekfullt och samtidigt mänskligt djupsinnigt

Det har blivit dags att fira Gamla Enskedes hundraårsjubileum, något som alla tycker bör ske på den årliga julmarknaden. I övrigt har medlemmarna i jubileumskommittén olika åsikter om hur det ska gå till. De bakande tanterna i kyrkan är till exempel arga på paret i den stora villan på kullen som de tycker försöker ta över jubileet genom att vilja sponsra allt och bjuda alla på mat och kaffe. "Vem ska i då komma till vårt kafé?" undrar Selma och Viola.

Pastor Viveka måste navigera sig fram genom allt detta, samtidigt som hon går på kurs för att lära sig att uttrycka sina känslor på ett nyanserat och balanserat sätt, har bekymmer med en veckopendlande man, en obstinat tonårsdotter, ansvar för en fryst laxforell som en av tanterna har vunnit på lotteri samt sina egna existentiella funderingar och tvivel. Som om inte det räckte inträffar snart ett nytt, förbryllande mord i kyrkans närhet.

Pastor Viveka och hundraårsjubileet är den andra boken om den färgstarka pastor Viveka och hennes välsignelser och vedermödor i den idylliska Stockholmsförorten Enskede.

"Pastor Viveka är en mästare på att få alla disparata personer i församlingen att känna ansvar och dra åt samma håll. På samma sätt har Annette Haaland en sällsam förmåga att få berättelsens olika gestalter att bidra till intrig och underhållning. Var och en på sitt sätt. Det blir en hyllning till det enkla kollektiva, de vardagliga människorna med de stora tankarna. Charmigt, lekfullt och samtidigt mänskligt djupsinnigt. Det här blir bara bättre och bättre."
Norrköpings Tidningar
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annette Haaland

Bloggat om Pastor Viveka och hundraårsjubileet