Törst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (643.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Harry Hole (del 11)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2017-03-21
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Per Olaisen
ISBN
9789176513613

Törst Ljudbok

(56 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-03-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor


Nominerad till Årets bok 2017.En person hittas mördad i sitt hem. Kroppen är tömd på blod och polisen upptäcker bitmärken på halsen. Kan det handla om vampyrism - ett mycket omdiskuterat begrepp inom psykiatrin. Före detta utredaren Harry Hole övertalas att hjälpa till med fallet. Han vet bättre än många andra vad vissa människor är kapabla till, och flera av kriminalhistoriens värsta seriemördare var väl diagnostiserade som just vampyrister?Men Harry har ett eget motiv för att hjälpa polisen - att fånga mannen som kom undan. Jaktinstinkten väcks till liv och återigen tvingas Harry offra något av sig själv i jakten på den gäckande mördaren.Summa summarum: hur jäkla bra som helst! Nesbø äger. Åtminstone i Norden.- Barometern OT 21 april

Översättare: Per Olaisen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Törst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nesbö levererar
    -, 4 augusti 2019

    Jo Nesbö lyckas alltid hitta karaktärer med udda böjelser.Tyvärr så förstör uppläsningen spänningen.Malmsjö har en konstig satsmelodi och slätstruket sätt att läsa - men "tar sig"på slutet.

  2. Välskriven, skräckfylld bok!
    Kim M. Kimselius, 3 juni 2017

    Det här var en riktigt, riktigt otäck bok. Spännande och svår att lägga ifrån sig, på gränsen till outhärdlig. Jo Nesbo har gjort det igen, fångat från första till sista sidan. Det enda jag störde mig på var upprepningen av ordet "kolla". Annars en mycket välskriven, skräckfylld bok, precis som alla andra böcker av författaren.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jo Nesbø