Grisfesten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (244.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helge Skoog
Utgivningsdatum
2017-02-27
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176515099

Grisfesten Ljudbok

(31 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-02-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ljudboken inleds med ett förord uppläst av författaren. Ett postrån på försommaren i Stockholm följs av två mord. Att det finns ett samband mellan händelserna framkommer snart. Men när polisens utredare till slut kommer gärningsmannen på spåren börjar det kärva. Vissa personer har nämligen ett intresse av att hemlighålla spaningen. Kriminalinspektörerna Jarnebring och Johansson får anledning att konstatera att de verkligt stora bovarna ofta går fria, och det gör dem ursinniga.

Grisfesten är den första romanen om Lars Martin Johansson och hans kollegor. Boken utkom första gången 1978, har sålt i stora upplagor och filmatiserats som Mannen från Mallorca. Ljudboken är tidigare utkommen som cd-bok 2007 och är en något förkortad version av boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grisfesten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underhållande & välskriven men kunde tajtats till
    Morpheus, 14 januari 2021

    Är ett stort fan av Bo Widebergs "Mannen från Mallorca" och ville därför läsa boken (Grisfesten). Och då jag såg att det var Helge Skoog, en favorit från Parlamentet och Ture Sventon, som var inläsare så kunde jag inte låta bli att börja med ljudboksversionen.

    Det är en bra bok, och det första som slog mig när jag lyssnade var hur rolig den var. Inte så att handlingarna är dråpliga (iskalla mord och postrån) men GW's språk och formuleringar är riktigt kul på ett tort sätt, med en de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Leif G W Persson