Hetta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Aaron Falk (del 1)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2017-08-01
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Jessica Hallén
ISBN
9789176517079

Hetta Ljudbok

(24 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-08-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Australien härjas av en svår torka och invånarna i den lilla avfolkningsorten Kiewarra tvingas dagligen fatta desperata beslut på grund av vattenbristen. Under mystiska omständigheter tar Luke Hadler livet av sin familj och sedan sig själv. Poliskommissarie Aaron Falk kommer tillbaka till sin barndoms hemtrakter för att närvara vid begravningen. Luke var hans bäste vän, men de delade även en mörk hemlighet.

Under århundradets värsta torka börjar Falk ifrågasätta vad som verkligen hände med Luke. Han bär på en bestämd känsla av att något inte stämmer - men ju mer han nystar i fallet, desto mer börjar gamla sår att blöda. Sedan länge begravda lögner tar sig upp till ytan, och Falk tvingas konfronteras med sina egna värsta minnen.

Hetta är en atmosfärisk thriller med mörka familjehemligheter - True Detective möter Liane Moriarty. Den utspelar sig i Australiens karga inland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hetta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant
    Flisa, 28 april 2020

    Den första "En förlorad man" tyckte jag riktigt bra om och gav 4¿ och länge trodde jag att denna höll samba nivå, men när 1:30 t återstod då föll den som en suffle och blev klicheartat förutsägbar och ointressant. Som mer eller mindre boende i Norrbotten tycker ja dock det är lite intressant att lösa om livet vid den andra polen och hettan/torkan där. Men jag lämnar den tredje boken oläst på hyllan

  2. Hyfsad
    Amosdensnabbe, 11 mars 2019

    Spännande och i bra skriven men larvigt hårdkokta personer och ett språk som är typisk för deckare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jane Harper