Blånatten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Drakarnas öde (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Hannah Schmitz
Utgivningsdatum
2018-04-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517871
Blånatten (ljudbok)

Blånatten (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-16
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Blånatten är den tredje och avslutande delen i Jo Salmsons hyllade fantasytrilogi "Drakarnas öde". Nea har mött drakriddaren Tam och hans blå drake Sky, men fasansfulla saker väntar dem.
Häxmästaren och hans klankrigare närmar sig Demar. Ombord på fartyget finns stjärnstenen. Häxmästaren är övertygad om att stenen innehåller en demon, som kan ge honom allt vad han drömt om: Makt att skapa liv, och över själva döden.
I Demar förbereder sig invånarna på striden som ska komma. Nea och hennes nya vän, klanflickan Bann, hamnar mitt i stridigheterna. Snart inser de att bara de kan förhindra att häxmästaren dröm blir verklighet - de och drakarna.En gång var drakarna barn, som offrade allt för att rädda världen. Måste de nu göra samma sak en gång till?
Oavbrutet spännande fantasy för bokslukaren av succéförfattaren Jo Salmson!
Sagt om del 1, Stjärnstenen:"Stjärnstenen är hennes bästa bok hittills. Hennes många fans /.../ har all anledning att glädja sig." /Steven Ekholm, Dagens Nyheter
Sagt om del 2, Draksången:
"Att läsa Jo Salmson är som att avnjuta en perfekt sammansmältning av Astrid Lindgren, Eragon, Avatar, Trollkarlens lärling och Visbys medeltidsvecka. Här är en fantasyvärld som man skulle vilja åka på semester till! Snälla drakar, komplexa skurkar och en alldeles oemotståndlig hjältinna är kronan på verket."/Belinda Graham,

Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Blånatten