Never let me go (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2017-11-08
Utmärkelser
Nobelpriset
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Rose-Marie Nielsen
ISBN
9789176518366

Never let me go Ljudbok

(34 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-08

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kathy, Tommy och Ruth växte upp på ett isolerat internat på den engelska landsbygden. De fostrades till att tro att de var speciella och att deras hälsa var viktig, inte bara för dem själva utan även för samhället. Men varför var de egentligen där? När Kathy i 30-årsåldern tänker tillbaka på sin uppväxt börjar hon minnas saker. Hon minns hur folk som sökte sig utanför internatets grindar inte kom tillbaka och hur människor som kom utifrån verkade vara livrädda för dem. När minnesbilderna fogas samman går sanningen så sakteliga upp för Kathy.

Never let me go är en skildring av tre barns gemensamma uppväxt, men också en skönlitterär kommentar till en vår tids stora etiska frågor: genetik och kloning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Never let me go. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite långsam men läsvärd
  Roberto , 27 januari 2024

  Intressanta personer, målande beskrivningar och - som vanligt - många saker som händer i bakgrunden men aldrig förklaras. Det kan ju vara spännande att lämna åt läsaren att fylla i tomrummen och bilda sig en egen uppfattning men i just detta fallet blev jag besviken på att man inte får veta mer om den värld som detta utspelar sig i. Och att barnen när de växer upp inte ifrågasätter sin existens och funktion med känns märkligt och inte trovärdigt. Men som vanligt är det fröjd att läsa Ichiguro så jag kan ändå rekommendera den.

 2. I want to like it...
  -, 3 september 2021

  But I just can't. It's so slow. And I'm trying to get the point but I'm thinking that I must have missed it. Still i would recommend reading it. It makes you think about morals and ethics. But you want enjoy the read itself, atleast I didn't.

 3. Helt fantastisk!
  Malin, 12 november 2019

  Sällan har en bok varit så värdig ett Nobelpris som denna. Helt fantastisk, rekomenderas varmt.

 4. Utmärkt
  Force, 2 februari 2019

  Riktigt skön läsupplevelse.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kazuo Ishiguro