Francesca (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (323.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Charlie Lager (del 2)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2018-09-26
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176519981

Francesca Ljudbok

(57 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-26

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Prisbelönta Lina Bengtsdotters uppföljare till succédebuten "Annabelle" är en gripande och suggestiv kriminalroman om förlust och utsatthet. Kriminalinspektör Charlie Lager är mitt uppe i en komplicerad utredning i Stockholm när hon får höra talas om tonårsflickan Francesca som för snart trettio år sedan försvann från trakten där Charlie själv växte upp. Något i det gamla olösta fallet påverkar Charlie och snart plågas hon också av märkliga drömmar om sin mamma Betty och diffusa minnen från uppväxten. När vännen Susanne ber om hjälp för att reda upp sitt liv bestämmer sig Charlie för att resa tillbaka till Gullspång. Men hon upptäcker snart att inte alla i bygden uppskattar att hon börjar gräva i Francesca-fallet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Francesca. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande fortsättning på Annabelle
    -, 28 augusti 2020

    Har sträck-lyssnat i två omgångar på den bok, som är uppföljaren till Annabelle och det fängslade mig lika mycket som den första. Nu skall jag med spänning ta mig ann nr 3 och Beatrice. Hoppas Verkligen att de blir film eller tv-serie av dessa böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lina Bengtsdotter