Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-03-21
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789176610435

Stor magi : leva kreativt utan rädsla E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-03-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
STOR MAGI Elizabeth Gilberts TED Talk om kreativitet har haft över tio miljoner visningar på YouTube. I Stor magi utvecklar hon sin idé och inspirerar oss att hitta vår inneboende kreativitet på sitt unika och själfulla sätt. Elizabeth Gilbert använder anekdoter från sitt eget liv och arbete för att dela med sig.Stor magi är en bok som uppmuntrar dig att närma dig din inneboende kreativitet med glädje i stället för rädsla, med lycka i stället för plåga. Vare sig du är författare, konstnär, sjuksköterska eller polis den här boken inspirerar dig att hitta nya sätt att ta itu med utmaningar i arbetet, ta tag i en länge uppskjuten dröm, eller helt enkelt fylla din vardag med mer uppmärksamhet och passion.ELIZABETH GILBERT är främst känd för sina memoarer Lyckan, kärleken och meningen med livet (Eat, Pray, Love) som blivit film med samma namn. Hennes roman Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter gavs ut på Massolit Förlag hösten 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stor magi : leva kreativt utan rädsla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En humoristisk andligbok om att vara kreativ
    -, 16 november 2022

    Gilbert har gjort det igen, en enastående bok, med fantastisk humor, underbara berättelser och massor av peppande material till alla som vill, kan och behöver. Läs den du med!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elizabeth Gilbert