Hemligheternas skafferi (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
My Holmsten
Utgivningsdatum
2017-06-01
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176793701
Hemligheternas skafferi (ljudbok)

Hemligheternas skafferi (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-01

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mitt i livet får Ina ett fruktansvärt besked som tvingar henne tillbaka till sina rötter. På barndomsön Ven, bland rapsfält och backsvalor, försöker hon komma till rätta med sitt livs många ouppklarade frågor. Svaren hon hittar lämnar hon efter sig som gåtor i ett korsord.

Sex månader senare har hon gått bort. Eftersom Ina har lyckats dölja sin sjukdom blir hennes plötsliga död svårbegriplig för omgivningen. Hennes man Erik är förkrossad av sorg och i ett försök att förstå vad som hände tar han sig till Ven, den sista plats Ina besökte innan sjukdomen började ge sig tillkänna.

På ön möter han en en udda skara människor. Hundraåriga Signe som lever med sina uppstoppade djur, excentriska Liv som driver öns krog Hemligheternas skafferi och Maj som på ett mystiskt sätt vunnit en vistelse på ön, utan att ha tävlat. Erik försöker till en början värja sig mot den brokiga gruppen människor, men allt eftersom lättar han på sitt pansar. Snart visar det sig att de alla finns nämnda i Inas korsord. Ruta efter ruta avslöjar sanningar om deras liv som de trodde låg djupt begravda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemligheternas skafferi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande historia
    Jessika Lilja, 31 oktober 2018

    Jag blev fängslad av historien och inte kunnat släppa den, sträcklyssnade på den. Otrolig historia där flera människoöden vävs samman, innehåller underbara karaktärer på ön Ven och hemligheter som avslöjas stegvis. En bok som lockade mig till både skratt och gråt, och väckte tankar om liv och död. Inläsaren My Holmsten är skicklig och historien kommer verkligen till sin rätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand