Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 1)
Utgivningsdatum
2017-06-15
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176795071
En nästan vanlig man (e-bok)

En nästan vanlig man E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-06-15

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Christopher Silfverbielke är stjärnmäklare i Stureplans finansvärld. Beundrad och avundad, men helt känslokall och hänsynslös under den charmiga ytan. Van att få vad han vill. Och vem han vill. Men miljonerna och framgångarna är inte nog. Han kräver mer, mycket mer.

Hans Ecker är Christophers bäste och kanske ende vän. På väg att dras in i ett seriöst förhållande med Veronica, men inte beredd att släppa det ljuva livet med champagne, brudar och kokain.

Johannes Kruut är rikemanssonen som på nåder får vara med i gänget, ivrig att platsa och bra att ha till hands när krognotorna blir för höga.

När miljonkonton, champagne, sex och kokain inte längre är nog, går de tre männen ännu längre i sin jakt på spänning och njutning. Med Silfverbielke som manipulerande hjärna ger de sig in i en kriminalitet som trappas upp alltmer och resulterar i mord. Katt-och-råtta-leken mellan kommissarie Jacob Colt och trion blir kicken som Silfverbielke letat efter, beviset på hans överlägsenhet.

En nästan vanlig man är den första boken i serien om psykopaten Christopher Silfverbielke.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En nästan vanlig man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En väldigt bra bok med en annorlunda twist!
    Welleby Mikael (Skövde), 22 april 2019

    När man läst många böcker med skildringar utifrån deckargenren, så blir denna väldigt speciell. Boken får mig att vilja läsa mer av författaren och då även om de båda huvudfigurerna Silfverbielke och Colt. Så för min del blir jag tvungen att läsa Mord.net och Grannen för att få bilden av Colt och fortsättningen för Silfverbielke. Jag kommer även att läsa de övriga böckerna Dan Buthler och Dag Öhrlund har skrivit, för de ger mersmak med sitt berättande och de väckte en nyfikenhet på dem som fö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna