Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2020-03-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
221 x 133 x 20 mm
Vikt
378 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972069
Metallskallar : en roman om rock & relationer (häftad)

Metallskallar : en roman om rock & relationer

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-03-21
160
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Äntligen kan Sara få ett lugnt och harmoniskt liv - om hon bara kan komma över sin medelålderskris. Kanske blir allt bättre om hon får lira hårdrock igen.

Markus söker samma lugn i sitt liv. Som nyskild med två barn gäller det att få ihop vardagen. Men när han förälskar sig i sin gamla flickvän Sara blir allting ett smärre kaos - särskilt som att hon vill ta igen de förlorade åren och börjar konkurrera med hans hårdrockband. Vem ska nu styra upp vardagen?

Men så en vacker dag tar Sara ett drastiskt beslut som ska rädda både kärleken, vänskapen i det gamla kompisgänget och bandet - ett beslut som leder dem till Sweden Rock Festival i Blekinge. Allt kommer att bli bra - om alla bara är med på hennes planer.

Metallskallar är en relationsroman om en generation som växt upp och mognat, samtidigt som de gamla attityderna lever kvar. Har hårdrockaren egentligen förändrats - eller är det världen runt omkring som inte längre är densamma?

Om författaren: Dan Nilsson är född 1971 i skånska Eslöv, där han växte upp med att lyssna på musik och spela i olika rockband. Som vuxen fortsatte han med musiken i rollen som hårdrocksrecensent, men framför allt utvecklades han som journalist och tidningsmakare. Han är också utbildad manusförfattare för film och tv, samt har skrivit spänningsromanerna Bevakaren (2015) och Jag följer dig (2017). Han bor numera i Årsta utanför Stockholm tillsammans med sin familj.

När han närmade sig medelåldern började han fördjupa sitt intresse för musik och idén till Metallskallar föddes. Livet hade trots allt förändrats, men på vilket sätt? Och vad fanns egentligen kvar från förr?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Metallskallar : en roman om rock & relationer
 2. +
 3. Fyrvaktarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fyrvaktarna av Emma Stonex (pocket).

Köp båda 2 för 229 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Metallskallar : en roman om rock & relationer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Relationsroman med mycket humor och nostalgi
  Lollos bokhörna, 9 april 2020

  Metallskallar är en relationsroman om en generation som växt upp och mognat, samtidigt som de gamla attityderna lever kvar. Har hårdrockaren egentligen förändrats - eller är det världen runt omkring som inte längre är densamma?

  Jag gillar det här! Relationer, hårdrock, missförstånd, sorg och kärlek i en mix! Det är en intressant berättelse som spelas upp för mina ögon och det händer någonting hela tiden! Berättelsen har ett driv framåt som gör att man inte vill lägga ifrån sig boken,... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Nilsson