Sluta stressa på jobbet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2018-05-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176975367

Sluta stressa på jobbet E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-05-05

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
ARBETA SMARTARE OCH FÅ TID FÖR DET VIKTIGA Upplever du att din stressnivå är för hög, att arbetsdagarna är för röriga och att du har en ständig oro att inte hinna med allt? Har du svårt för att prioritera dina arbetsuppgifter? Önskar du att du hade en bättre balans mellan arbete och fritid, och att du inte behöver tänka på jobbet när du är ledig?

Går det att sluta stressa? Nej, att stoppa stressen helt kan man inte. Men du kan minska den onödiga stressen på jobbet. Du kan själv påverka din stressnivå genom medvetenhet, kunskap, ändrat beteende och bra verktyg. Om du vill, så går det!

Sluta stressa på jobbet är boken för dig som vill få redskap för att förändra. Här finns hundratals tips om hur du kan arbeta smartare för att minska din stress.

"Läs boken och plocka russinen ur kakan! Lägre stressnivåer och en vardag under kontroll blir din belöning!" - Christina Rehn, utbildningschef, Hermods Yrkeshögskola
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sluta stressa på jobbet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ta till Dig bokens budskap och få ett bättre liv.
    Verksamhetskonsult, 12 april 2024

    Mycket bra och enkla råd för ett lugnare liv med bättre resultat och mer livskvalitet både privat och i arbetet. En handfast och tydlig bok utan onödiga utsvävningar.
    Läs den inte bara en gång utan flera. Börja att arbeta efter tips och idèer och Du och din omgivning kommer att märka resultat på en gång.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna