Upprättelsen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (322.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Freya & Huldar (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-04-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177190769

Upprättelsen Ljudbok

(25 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En tonårsflicka misshandlas till döds - efter att hon tvingats be om förlåtelse i sociala medier. När nästa tonåring försvinner inser polisen att detta är ett fall utöver det vanliga.

Polisen Huldar är fortfarande utfryst av sina chefer och kollegor och får till en början inte ta del av utredningen. Av en slump dras han in och när man ska förhöra vännerna till den döda flickan ber han återigen barnpsykologen Freyja om hjälp. Det visar sig snart att offret, Stella, var allt annat än en ängel. Men vem hatade henne tillräckligt mycket för att ta hennes liv?

När ytterligare en tonåring försvinner och nya inlägg dyker upp i sociala medier börjar alltmer peka mot att motivet handlar om mobbning.

Upprättelsen är den tredje fristående boken i Yrsa Sigurdardóttirs hyllade serie om polisen Huldar och barnpsykologen Freyja. De två tidigare heter Arvet och Straffet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Upprättelsen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra isländsk serie
    -, 9 november 2022

    Lika bra och spännande som de tidigare i serien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Yrsa Sigurdardottir