Homeopati för nybörjare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Homeopatins fantastiska värld (del 1)
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2018-12-29
Förlag
Recito Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
292 g
SAB
Vml
ISBN
9789177653172

Homeopati för nybörjare

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-12-29

Slutsåld

Välkommen in i homeopatins fantastiska värld! Här lär du dig att behandla fler än sjuttio olika tillstånd på egen hand med homeopati - influensa, fästingbett, vrickningar och stukningar, halsbränna, baksmälla, nackspärr, panikångest, tandläkarskräck, vinterkräksjuka, kräkfobi, klimakteriebesvär, njursten, rökning, nässelfeber, träningsvärk och växtvärk, tennisarmbåge, åksjuka, öroninflammation, foglossning, förlossningsbesvär och mycket, mycket mer.

Boken innehåller allt du behöver veta för att kunna starta upp ditt eget homeopatiska husapotek och för att bli din egen och din omgivnings läkare.

Stefan Whilde är författare, klassisk homeopat och lärare i homeopati. Han har studerat läkekonsten i mer än 20 år och själv blivit botad från en obotlig sjukdom.

"Homeopati för nybörjare: Bli din egen läkare - Husapotek och Läkemedelslära" är första boken i Whildes serie Homeopatins fantastiska värld!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Homeopati för nybörjare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant men knappast trovärdigt
  Henke, 13 mars 2022

  En intressant bok för att få en inblick i homeopati och hur den läran tror sig bota olika sjukdomar och tillstånd. I övrigt är boken varken särskilt välskriven eller relevant.
  Läs den om du är nyfiken på homeopati.
  Jag tar dock fullständigt avstånd från denna irrlära och hokus pokus som i bästa fall är helt harmlös men som i värsta fall är direkt skadlig om du samtidigt avstår från vård och behandling från sjukvården.

 2. Äntligen!
  Nöjd kund, 9 september 2019

  Äntligen litteratur om denna fantastiska läkekonst, kanske mer känd och erkänd i övriga världen, som botat många från s.k. kroniska sjukdomar som samhället misslyckats med!

 3. Lättläst och informativ
  Stina, 20 maj 2019

  Lättläst och lättförståelig bok om homeopati. Tips om egenvård och kort introduktion av olika homeopatiska läkemedel så att man kan prova själv hemma. Kan varmt rekommenderas till den som letar alternativ till den allopatiska "sjukvården" och vill läka hela sig själv.

Visa alla 3 recensioner