Jag ljuger ibland (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna-Maria Käll
Utgivningsdatum
2018-11-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177710776

Jag ljuger ibland Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-20

Styckköp

175

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det finns tre saker du bör veta om mig: Jag ligger i koma. Min man älskar mig inte längre. Jag ljuger ibland. Amber Reynolds ligger i koma. Hon har inget minne av hur hon hamnade på sjukhus, men hon vet att det inte var någon olycka. Livrädd, och fångad i sin egen kropp, försöker hon pussla ihop minnena av vad som hände veckan innan. Amber har insett att hon har en make som inte längre älskar henne, en syster som döljer en mörk hemlighet och ett ex som inte kan släppa taget. Någon av dem ljuger, men kan Amber lista ut vem? Och kan hon tvinga sig själv att vakna upp innan det är försent?Jag ljuger ibland är en nagelbitande psykologisk thriller från debutanten Alice Feeney, som tidigare har arbetat som journalist och reporter på BBC i England. En spänningsroman som hyllats av både kritiker och läsare. En modig och originell författarröst jag älskade denna bok! Clare MackintoshTwist efter twist kommer få dig att gapa och sen kommer slutet Smart, gripande och fantastiskt uppbyggd. Daily ExpressIntressant, originell och beroendeframkallande. The Daily MailEn tajt skriven thriller med ett slut som tvingar dig att börja om från början. Metro
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag ljuger ibland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg; 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 september 2022

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Jag ljuger ibland, är den brittiske författaren Alice Feeneys debut. Det finns ytterligare fyra böcker av henne på engelska. Men det här är den enda boken hittills som finns översatt till svenska. Jag tyckte om boken, som är en psykologisk thriller, även om jag tyckte att den var lite väl rörig och invecklad ibland. Men jag kan ändå rekommendera boken, och jag skulle gärna läsa fler böcker av författaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alice Feeney