Nyckeln till det förflutna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2018-03-07
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177710837
Nyckeln till det förflutna (ljudbok)

Nyckeln till det förflutna (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En romantisk spänningsroman som utspelar sig i Dalarna!

Den framgångsrika hoppryttaren Jakob äger en idyllisk hästgård i Dalarna. På ytan verkar hans liv perfekt, men hans före detta flickvän Filippa gör sig påmind hela tiden, och han har svårt att komma över hennes svek. Jessica har ledsnat på sitt inrutade liv i Stockholm, och när hon av en slump blir erbjuden jobb som hästskötare på Jakobs gård, tackar hon ja utan att blinka, trots att hon egentligen inte är kvalificerad för jobbet. Jobbet är hårdare än Jessica kunnat föreställa sig. Dessutom tycks det gamla huset ruva på en välbevarad hemlighet.

Tillsammans med Jakob börjar Jessica gräva i det förflutna och snart förstår de att anden till en mördad kvinna försöker kontakta Jessica. När Jessica och Jakob närmar sig både sanningen och varandra, hittas liket av en man i myren bredvid gården, och det idylliska lantlivet tar en oväntad vändning. Vem är den döde mannen? Och varför har han en nyckel som hör till gården?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nyckeln till det förflutna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Småtrevlig
  Villivonkansbooks, 26 april 2018

  Lite småtrevlig mysig bok som jag lyssnade på. Hästar, mystik och kärlek i ett. Blev lite full i skratt åt uppläsarens lustiga uttal av hästutrustningen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Keiler

 • Bröllopsavtalet

  Anna Keiler

  Frida har lämnat sitt gamla liv bakom sig och framtiden ser ljus ut. Hon har fått nytt jobb och förhållandet med Micke spirar. Men lyckan hotas när det står klart att en av Fridas kollegor är besatt av henne och är beredd att göra vad som helst fö...

 • Flickvänskontraktet

  Anna Keiler

  Frida är arbetslös, dumpad av pojkvännen och i desperat behov av ett nytt jobb. På ett bröllop i Stockholms skärgård träffar hon sin brors barndomsvän Micke, som hon en gång var hemligt förälskad i. Micke erbjuder Frida ett jobb med väldigt udda p...