Bettys resa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (224.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bettys värld (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-01-08
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177711278
Bettys resa (ljudbok)

Bettys resa (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-01-08
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Betty Svan är tillbaka i den avslutande delen i trilogin!

Stockholm går mot vårens ljus, och Betty Svan ska äntligen sälja in sina drömmars tidning: Love, Betty, ett månadsmagasin med fullt fokus på kärleken! Men chefen säger blankt nej, och Bettys karriärdrömmar jämnas med marken. Samtidigt gifter sig bästisen Kristin, men när maken Erik är med om en olycka och inte kan följa med på bröllopsresan finns det plötsligt en biljett över till Maldiverna. Under solens heta strålar försöker Betty komma på vad hon ska göra med sina sista år i arbetslivet, men när nyheten briserar om att hennes tidigare chef Renée ska starta en tidning om kärlek så fylls hon i stället av revanschlust!

Tillbaka i Stockholm gör Betty upp en plan för hur hon ska komma vidare med sitt drömprojekt, samtidigt som hon försöker balansera privatlivet med kärleken till Henrik och de dubbla känslorna inför Ragnar, pappan som klev in i hennes liv alldeles försent. Och Ragnar verkar i sin tur ha planer för Betty. Planer som kommer att överraska henne rejält.

Marie-Louise Marc är ny stjärna på den svenska feelgood-himlen! De två första delarna i serien om Betty Svan har sålt i 30 000 exemplar och väckt stor uppskattning hos läsare och kritiker. Expressen Söndag har kallat Marcs stil för rapp, rolig och utan en död minut , och den avslutande delen är minst lika varm och fnissig må bra-läsning som de tidigare böckerna!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bettys resa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättsam läsning
  Kim M. Kimselius, 10 augusti 2019

  Tredje boken om Betty, något jag inte visste när jag började lyssna på boken. Men det var inga problem, jag kom in i handlingen ändå, även om jag till slut förstod att det hade hänt saker innan som inte var med i den här berättelsen.

  En feelgoodbok, en lättsam läsning. Visst var boken underhållande, men den har inte efterlämnat några större spår hos mig. Jag känner inte att jag vill läsa de tidigare böckerna om Betty.

  Betty jobbar på en stor tidning. Hon ska sälja in sin idé... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie-Louise Marc

 • Bettys värld

  Marie-Louise Marc

  En underhållande, romantisk komedi om mogen kärlek, karriär och familjeförsoning!Betty Svan är kärleksreporter på det glossiga magasinet Gala. Trots en galen chef trivs hon med sitt jobb som landets flitigaste relationsjournalist. Dessutom har hon...

 • Bettys val

  Marie-Louise Marc

  Julen närmar sig, och Betty Svan älskar julen. Inte på det minimalistiska sättet, utan på det överdådiga! Det kan aldrig bli för mycket glitter, för långa ljusslingor eller för stora krubbor. Men i och med att Betty har flyttat ihop med nya kärlek...

Bloggat om Bettys resa