Familjereceptet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2019-03-19
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Maria Store
ISBN
9789177711605

Familjereceptet Ljudbok

(33 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-19

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Laura Griffins hem håller på att förändras. Båda döttrarna har lämnat boet och tanken på huset på Lark Hill 11, utan allt spring, skratt och dofterna från AGA-spisen känns helt främmande för Laura. Men kanske kommer hon nu få tid för sig själv för en gångs skull, och även tid med maken Dom. Men när en hemlighet briserar i deras äktenskap rämnar Lauras värld. Förvirrad och nedslagen söker hon tröst i sitt viktigaste arv: sin mormors receptbox, skriven under andra världskriget. Genom recepten och dess historier börjar Laura bit för bit hitta tillbaka till sig själv. Och kanske har hon en plan för hur resten av livet ska levas. Veronica Henry är en brittisk författare vars varma feelgood-romaner varje år vinner nya läsare. Hennes karaktärer är lika trovärdiga som de är inspirerande, och 2019 ger Printz Publishing ut hela 3 fristående böcker av Henry en för varje säsong. Familjereceptet är given läsning för alla feelgood-älskare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Familjereceptet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Verklighetstroget och berörande
    Ulrika, 2 januari 2020

    Intressant att följa familjen i nutid och krigstid, följer alltså ett två generationer samtidigt. Verklighetstroget och berörande. Bra skrivet och bra inläsare (jag lyssnade på ljudboken). En bok jag inte ville sluta lyssna på!

  2. Njutning för örat:)
    Kaja, 6 maj 2019

    En härlig feelgood roman om flera generationer. Uppläst på ett skickligt sätt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Veronica Henry