Under samma himmel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-02
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177713692
Under samma himmel (e-bok)

Under samma himmel E-bok

(18 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-09-02

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor


Camilla Davidssons efterlängtade uppföljare till I fikonträdets skugga är äntligen här!

Leo Stemme har allt: ett garage fyllt med dyra sportbilar, stark karisma och stor framgång både hos kvinnor och i yrkeslivet. Ändå är det något som skaver. Relationen till hans två barn är allt annat än bra, han har nyligen blivit lämnad av Susanne, en kvinna han på kort tid blivit väldigt fäst vid.

För att återfå energin, och ro att skriva självbiografin som han har lovat ett förlag, har han köpt ett ensligt beläget hus med utsikt över Jämtlandsfjällen. Här ska han träna, bli kvitt tankarna på Susanne och äntligen få boken klar. Men dagarna går utan att något blir gjort och ångesten och rastlösheten växer.

I den gamla mjölkbutiken på norra Gotland har Susanne äntligen kommit till ro efter en turbulent sommar med Leo. Hon njuter av höstens intåg på ön, gärna tillsammans med Misha, flyttkarlen som kommit att bli en god vän. En dag får hon oväntat mejl från Leo. Susanne tvekar, ska hon svara eller låta saken bero? Hennes beslut får oanade konsekvenser, inte bara för henne utan för många, många fler.

Under samma himmel är en berättelse om vad som händer när det liv man byggt upp och kämpat för inte längre skänker en lycka och vad som egentligen är viktigt när livet ställs på sin spets.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Under samma himmel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  -, 12 juli 2021

  Camilla skriver enkelt och lyckas få med ett intresse att bli nyfiken på kommande händelser.

 2. Lite långrandig
  - (Stockholm), 10 juli 2021

  Den tredje boken i en trilogi är oftast svårast. Här märks det och den är lite långrandig, tappar emellanåt tempo och upprepar sig väl mycket. Men intressant att följa vad som händer karaktärerna.

 3. Mobbing
  -, 4 maj 2021

  Mycket mycket bra bok, bra att läsa konsekvenser av mobbing och barnupplevelse

 4. Småputtrig
  Fröken Antbring, 6 januari 2021

  Skön men enkel och lite babblig feel good, passar som förströelse när man vill ha något lättsmält. Roligt med miljö från Gotland och Åre. Vissa delar bra och spännande beskrivna, tex hur huvudpersonen råkar illa ut i fjällen. Camillas andra böcker är lite bättre, men ändå roligt att få läsa 'mannens' perspektiv.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson