Allt jag önskar mig till jul (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-01
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789177714644
Allt jag önskar mig till jul (e-bok)

Allt jag önskar mig till jul E-bok

(6 röster)
E-bok,  Svenska, 2021-10-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad händer om ditt livs kärlek är din bästa väns flickvän, och det var du som parade ihop dem?

När Nick blir av med sitt jobb på den prestigefyllda advokatbyrån och samtidigt dumpas av sin flickvän tvingas han motvilligt att ta ett jobb som jultomte i ett köpcentrum. Samtidigt som hans vänner gifter sig eller befordras, tillbringar Nick sina dagar med att terroriseras av vresiga tomtenissar och bortskämda ungar.

Tills han träffar fyraåriga Alfie. Allt Alfie önskar sig till jul är att hans mamma, Sarah, ska bli glad igen. Rörd av pojkens osjälviska önskan ordnar Nick en dejt mellan Sarah och hans bästa vän, Matt. Nick ställer upp som barnvakt till Alfie för att de ska kunna få tid ifred, och upptäcker snart att han trivs i den charmiga fyraåringens sällskap. Men allteftersom Sarah och Alfie blir en större del av deras liv, inser Nick till sin förskräckelse att Sarahs och Matts lycka innebär hans egen olycka.

Allt jag önskar mig till jul är en rolig, varm och rörande julroman för fans av Beth O'Leary och Marian Keyes. Det är Joanna Bolouris andra julroman efter den charmiga romantiska komedin Jag kommer hem till jul.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joanna Bolouri