Starta inte eget företag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (106.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mats Ingelborn
Utgivningsdatum
2019-01-09
Förlag
Yabot AB
Illustratör/Fotograf
Maja Larsson
ISBN
9789177737100

Starta inte eget företag Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    59
Visa alla 1 format & utgåvor
Är du trött på ditt jobb?
Har du funderat på att starta eget företag?
Gör inte det förrän du har läst den här boken.

Den här boken är inte skriven för att ge dig svar utan för att ställa frågor, utmana dina tankar och få dig att tänka efter innan du startar eget företag. Om du nu redan varit galen nog att starta ett företag hoppas jag att boken kan ge dig nya insikter så att du undviker att köra i diket.

Långt ifrån alla människor är skapta för att driva företag och ännu färre har den uthållighet som krävs för att bygga något som är bra för Sverige, det vill säga företag som har kapacitet att anställa eller skapa bestående värden.

"24 välformulerade argument för att vi inte ska starta företag", Tidningen Entreprenör
"Läs gärna Mats Ingelborns bok... han har varit företagare i 30 år och saknade en bok om sin verklighet", Tidningen Femina
"24 olika motiv till varför människor vill starta företag Även om motiven verkar vara rimliga visar han upp aspekter som man sällan tänker på och ännu mindre talar om", BTJ.se

Mer om boken på http://startainteeget.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Starta inte eget företag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En helt lysande bok!
    Jesper, 19 september 2019

    Fann ljudboken "starta inte eget företag" lite av en slump och började lyssna under en längre bilresa. Wow - jag önskar att jag haft den boken till hands när jag själv började med 'företagande' på 80-talet. Han sätter fokus på så många väsentliga punkter som sällan eller aldrig ens nämns i den konventionella affärslitteraturen. Kort sagt, en helt lysande bok, varenda kapitel hade grejor som fick mig att utbrista högt "ja, precis så är det!"

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ingelborn