Mannen på bron (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (132.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Erik Sandström (del 5)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2017-07-14
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177790310

Mannen på bron Ljudbok

(43 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-07-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del 5: Erik Sandström.

Ambulanssjuksköterskan Erik Sandström får plötsligt larm om en man som står på fel sida av ett broräcke i centrala Gävle. Ordningspolisen Patrik Andréasson möter upp Erik på bron och förklarar att det är den kända ishockeyspelaren Peter Hilmersson som är i färd med att ta sitt liv. Innan Patrik hinner säga något öppnas en av dörrarna på polisbilen. Tomas Svensson kliver ut, ser sig omkring, och flinar belåtet.

Mannen på bron är den femte fristående boken om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström. Tillsammans med sin vän ordningspolisen Patrik Andréasson och den udda figuren Tomas Svensson tar de sig an ytterligare ett kriminalfall med Gävle som brottsplats.

Mikael Ressem är född 1979 i Gävle. Han har själv en gedigen erfarenhet från sjukvården. Redan i tjugoårsåldern började han som ambulanssjukvårdare, utbildade sig till sjuksköterska och har sedan även arbetat ett antal år som chef inom ambulansverksamheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mannen på bron. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nja
    -, 13 mars 2023

    Som tidigare böcker är det en bra uppläsare. Dock kunde Fredde lärt sig hur man uttalar en del begrepp (sjukvårdsrelaterade). Denna bok va inte lika bra som tidigare.

  2. Spännande
    -, 25 juli 2022

    Lika spännande som de före. Skönt med en kort bok, lyssnade färdigt på en dag, Fredde Granberg gör, som vanligt, ett toppenjobb! Nu blir det nästa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikael Ressem