Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2018-05-30
Förlag
Lind & Co
Översättare
Fredrika Spindler
Originaltitel
Two roads
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
216 x 145 x 25 mm
Vikt
483 g
SAB
Hce
ISBN
9789177793267
Räddaren av förlorade ting (inbunden)

Räddaren av förlorade ting

Inbunden Svenska, 2018-05-30
191
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Feelgood-romanen om kärlek och vänskap som gick från att vara en snackis till att bli en stor läsar- och försäljningssuccé i Storbritannien. En Sunday Times-bestseller och favorit i Richard och Judiths bokklubb.

 

En gång var Anthony Peardew en hyllad författare, men på ålderns höst vårdar han främst sin samling av förlorade ting: brottstycken av andra människors liv. Det är saker som han under många, långa år har tagit hand om, för att gottgöra för ett löfte han en gång bröt.

När han inser att tiden håller på att springa ifrån honom lämnar han över sitt hus och alla dess omhändertagna, förlorade skatter till sin assistent Laura den enda person han litar på kan överta ansvaret att återförena dessa ting med deras rättmätiga ägare.

Men de förlorade tingens vårdares sista önskan visar sig ha oförutsägbara återverkningar, som i sin tur leder till en rad slumpmässiga och lyckosamma möten

 

De förlorade tingens väktare är en uppmärksammad debutroman med ett oförglömligt galleri av karaktärer, allt från unga flickor med superkrafter, stiliga trädgårdsmästare, irriterande spöken och en hel rad med oemotståndliga fyrfota vänner. Men framför allt är det en roman om vänskap, vänlighet och kärlek om livets ändlösa möjligheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Räddaren av förlorade ting
  2. +
  3. Små bitar av lycka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Små bitar av lycka av Anne Østby (inbunden).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Räddaren av förlorade ting