Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson-deckare (del 5)
Antal sidor
423
Utgivningsdatum
2018-09-04
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
215 x 150 x 20 mm
Vikt
619 g
SAB
Hc
ISBN
9789177794264
Skuggorna ruva (inbunden)

Skuggorna ruva

(37 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-09-04
199
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Det är den kallaste vintern på decennier och kylan slår hårt mot det lilla jämtländska samhället Svartviken. Byns uppskattade luciafirande står för dörren, men själva lucian, sextonåriga Ebba Lindgren, dyker inte upp till sin egen kröning. Hon lämnade hemmet för att gå de femhundra meterna till kyrkan, men kom aldrig fram.
Nya och gamla konflikter blossar upp när alla plötsligt misstänker alla. Efter fem dagar lägger polisen i Östersund ner sökandet efter Ebba. Dagen därpå hittas hennes lärare brutalt knivhuggen till döds i sitt kök.
När dagarna går utan att den lokala polisen närmar sig en lösning kallas Nathalie Svensson, Johan Axberg och de andra medlemmarna i Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp in.
Det blir en svår utredning där de snabbt inser att de måste nå in i byns innersta för att ha en chans att lösa fallen.

Skuggorna ruva är den fristående, femte delen i serien om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg.

JONAS MOSTRÖM är författare och läkare. Sedan debuten 2004 med thrillern Dödens pendel har han nått stora framgångar med böckerna om kriminalkommissarie Johan Axberg och psykiatrikern Nathalie Svensson två serier som vävdes samman i Dominodöden (Lind & Co, 2015).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skuggorna ruva
 2. +
 3. Trogen intill döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trogen intill döden av Jonas Moström (pocket).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skuggorna ruva. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ganska vanlig deckare
  Villivonkansbooks, 20 november 2018

  Det är riktigt kallt i det jämtländska samhället Svartviken. Det årliga luciafirandet står för dörren, men själva lucian, sextonåriga Ebba Lindgren, dyker aldrig upp. Hon gick från hemmet på väg mot kyrkan, men dök aldrig upp. Strax därefter hittas Ebbas lärare brutalt knivmördad i sitt eget hem...
  🐴
  Skuggorna ruva är den femte fristående delen i serien om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg. Det är den första boken i serien som jag läser och äv... Läs hela recensionen

 2. Enkel
  Tess, 29 september 2018

  Inte alls så bra som hans andra böcker. Enkel berättelse som man genomskådar fort och vet slutet på. Lättläst och ok att läsa men den sticker inte ut

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström