Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2018-08-21
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Fredrika Spindler
Originaltitel
Missing, Presumed
Medarbetare
Palmgren, Gunnar (form)
Dimensioner
220 x 145 x 35 mm
Vikt
558 g
SAB
Hce
ISBN
9789177796435
Saknad, förmodad död (inbunden)

Saknad, förmodad död

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2018-08-21
179
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Manon Bradshaw är 39 år gammal, och även om hon är en respekterad medlem av poliskåren och älskar sitt jobb önskar hon sig ett helt annat privatliv. Manon är singel, längtar efter barn, och stämpeln desperat medelålders kvinna närmar sig. En sen kväll, efter ännu en katastrofal nätdejt, sätter hon som vanligt på polisradion för att låta dess bakgrundsljud vagga henne till sömns och hör ett meddelande som får henne att omedelbart bege sig till en förbryllande brottsplats. Edith Hind student vid Cambridge och den vackra dottern till den kungliga familjens läkare har varit försvunnen i nära tjugofyra timmar. I hennes hem finns få ledtrådar: några blodstänk i köket, hennes telefon och nycklar som lämnats kvar, och den öppna ytterdörren utan tecken på åverkan. Manon förstår att fallet kommer att bli stort och att varje sekund är avgörande för om Edith kommer att hittas levande eller inte. Allteftersom sökandet utvidgas och trycket från media ökar, kommer fler av Ediths hemligheter fram: hennes krångliga kärleksliv, och hennes underliga beteende före försvinnandet.
Utan tydliga ledtrådar tvingas Manon använda sin skicklighet och intuition för att lösa fallet, och det hon upptäcker får chockerande konsekvenser, både för Ediths familj och för Manon själv.

Saknad, förmodad död är SUSIE STEINERS första bok om polisen Manon Bradshaw. Steiner har arbetat som journalist för The Guardian i över tio år och bor i London med man och barn. Boken har utsetts till en av årets tio bästa deckare av Wall Street Journal, vunnit The Guardians Book of the Year -pris och nominerats till årets kriminalroman i Storbritannien.

En ung kvinna från överklassen försvinner spårlöst efter att ha lämnat ytterdörren öppen.Poliskommissarie Manon Bradshaw får ta sigan fallet och det var länge sedan jag blev likauppslukad. Språket är träffsäkert, intrigenfascinerande och pulshöjande och slutet kommersom en total överraskning. [].
Ingalill Mosander, Aftonbladet

Smart, stilfullt[ ] Manon porträtteras med en oemotståndlig blandning av sympati och skärpa. När hon når botten, såväl privat som professionellt, är man helt fast i hennes historia.
TheNew York Times Book Review

Karaktärer och miljöer är utsökt träffsäkra in i minsta detalj, varje mening levande.
The News &Observer

Steiner excellerar i att skildra sina gestalter med djup och tydlighet [ ] allt sammantaget presenteras en värld som känns mycket större än den roman i vilken den ryms.
The Guardian
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Saknad, förmodad död
  2. +
  3. Farlig lek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Farlig lek av Angela Marsons (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Saknad, förmodad död