Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2019-07-09
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
177 x 110 x 16 mm
Vikt
158 g
SAB
Hc
ISBN
9789177798545
Det hemliga rummet (pocket)

Det hemliga rummet

(7 röster)
Pocket Svenska, 2019-07-09
29 79 Du sparar 63%
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Magda, Amelie, Simona och Vibeke har fått kontakt via Magdas blogg. Nu träffas de för första gången i ett hus Magda ärvt. Hon vill ha sällskap och bjuder in sina bloggvänner. Men vilka är dessa kvinnor egentligen, bakom den bild de skapat på nätet? Och vad händer när deras hemligheter avslöjas? De söker sig till varandra några varma sommarveckor i Fredrika, en vacker plats i Norrlands inland. Alla bär de på erfarenheter och historier som de valt att dölja. Ska de tillsammans kunna finna en ny trygghet?
Vem kan man lita på om det nu finns någon man kan lita på? Eller finns hoten, osäkerheten och lögnerna alltid kvar?
Dessutom dröjer det inte länge innan kvinnorna får en känsla av att vara betraktade när de lever sitt stilla liv i huset. Vem smyger omkring i skogsbrynet och vid strandkanten? Är det någon som besöker huset om natten?
Snart hotas den sköra vänskap de byggt upp när en inkräktare slår sig in i deras tillvaro. Och de kan inte stillatigande finna sig i detta

Det hemliga rummet är en annorlunda relationskrim , om kvinnor som söker vänskap och trygghet. Men kan vänskap och tillit växa i en tillvaro skuggad av övergrepp, död och en ständigt närvarande rädsla?

EWA SWEDENMARK är författare till böckerna Om ni inte börjar leva gör jag slut och Se upp med vad du önskar (Ordberoende förlag, 2016, 2017). Tillsammans med Annica Wennström har hon tidigare skrivit relationsromanerna Smultron och svek, Vinbär och vemod, Hallon och hat och Lingon och lust (återutgivna i pocket på Lind & Co 2017).

ANNICA WENNSTRÖM är bland annat författare till romanen Lappskatteland (Wahlström & Widstrand, 2006). Hon är också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Eva Swedenmark och Maria Herngren.

Obehagligt trovärdig spänning.
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Välskriven, tänkvärd och en riktig bladvändare.
Mats Garme, Ölandsbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det hemliga rummet
  2. +
  3. En underbar död

De som köpt den här boken har ofta också köpt En underbar död av Emma Ångström (pocket).

Köp båda 2 för 108 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna