Ketoguiden: med 100 recept och måltidsplan för 30 dagar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (17.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-19
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789177835172
Ketoguiden: med 100 recept och måltidsplan för 30 dagar (e-bok)

Ketoguiden: med 100 recept och måltidsplan för 30 dagar (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2018-09-19
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Den här boken handlar om att må bra och bli sitt friskaste jag på ketogen kost. Att äta ketogent är att gå tillbaka till naturliga produkter och människans ursprungliga föda - kött, fisk, fågel och ovanjordsgrönsaker. Kosten balanserar blodsockret och gör att kroppen bränner fett dygnet runt. Ketogen kost är antiinflammatorisk och har visat sig effektiv i behandling av bland annat demenssjukdomar och diabetes.

Ketoguiden är en hormonsmart bok som presenterar vetenskapliga fakta tillsammans med lättlagade recept. Om du har plockat upp den här boken för att du vill ha en smart viktminskningsdiet, så har du förvisso hittat helt rätt, men att äta ketogent handlar om mycket mer än så. Det handlar om att lära känna sin kropp och börja lyssna på dess signaler.

Martina Johansson har levt ketogent i sju år och även coachat och hjälpt andra med träning och ketogen kost. Hon har dubbel masterexamen från Chalmers tekniska högskola: en i medicinsk bioteknik och en i biofysik (biological engineering).

"Det är viktigt att förstå att keto inte handlar om bantning, utan om hormonoptimering och att läka kroppen inifrån. Om du vill ned i vikt snabbt, är inte keto för dig. I början av min experimentella resa testade jag keto i fitness- och fettminskningssyfte, och var imponerad över hur bra det fungerade. Nu förstår jag bättre att allting handlar om helheten, och att 'en snygg kropp' kommer som en bi-effekt av optimal hälsa. Hälsa först, med andra ord!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ketoguiden: med 100 recept och måltidsplan för 30 dagar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Detaljerad men enkel att förstå
    Susanne, 12 oktober 2020

    Ingående genomgång av vad keto är, hur det fungerar rent kemiskt i kroppen. Trots detaljnivån tappar man inte greppet, språket är enkelt och det gör det lätt att ta till sig.
    Färdigläst på en kväll, nu är det bara att testa recepten som återstår :)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martina Johansson