Keto: den kompletta boken om ketogen kost (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (8.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-27
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789177838395

Keto: den kompletta boken om ketogen kost E-bok

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (PDF),  Svenska, 2019-08-27
99
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den kompletta ketobibeln - illustrerad matfakta samt kokbok.

Att följa en ketogen kost ger dig möjlighet att vara ditt friskaste jag. Kroppen använder fett som sin primära energikälla och du slipper hunger, sockersug och ett svajigt blodsocker. Keto på rätt sätt med bra råvaror är antiinflammatorisk och hjälper till att skapa en optimal hormonell miljö i kroppen. Men hur man lyckas med keto kan vara svårt att förstå och många missar de avgörande komponenterna.

I Keto - den kompletta boken om ketogen kost förklarar Martina Johansson på ett tydligt och lättförståeligt sätt vad du ska äta och hur du lyssnar på din kropp. Med hjälp av fallstudier beskrivs hur olika kroppar kan reagera och hur svårigheter övervinns.

I boken får du information om hur du får i dig rätt mängd fett, rätt proteiner och alla andra näringsämnen du behöver. Lär dig hur du skruvar på fettförhållandena i stället för att räkna kalorier och hur du ska tänka gällande grönsaker, fett och olika slags protein. Med hjälp av en ketogen kost kan du prestera bättre, gå ner i vikt och helt enkelt må bättre!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Keto: den kompletta boken om ketogen kost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Superbra kostbok
  Lotta, 2 juni 2022

  En konkret bok om hur kosten påverkar hälsan med enkla recept att inspireras av, oavsett om man väljer strikt ketogen kost eller bara vill förbättra sin nuvarande kost. Mycket bra och Martina är som alltid väldigt trovärdig och tydlig.

 2. Verkar hälsosamt
  Gustav, 14 april 2022

  Författaren inger förtroende. Det är konkreta och strikta instruktioner och inget "snällt" fusk med dieten. Köpte talg igår. Spännande att låsa upp kroppens potential.

 3. Bra och tydlig ketobok
  Annelie , 16 oktober 2020

  Enkel, tydlig och inspirerande. Bra beskrivet vad som händer i kroppen när man äter Keto. Boken ger en klar inblick i vad Keto-kost är för något. Ger verktyg att skapa en egenanpassad diet som fungerar långsiktigt. Enkla och bra recept. Martina är påläst och kunnig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Martina Johansson