Midsommarblot (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2021-05-05
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789177892434
Midsommarblot (e-bok)

Midsommarblot (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-05

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Niklas återvänder till Värnamo och sin pappas tomma hus. Begravningen är avklarad, nu ska han bara röja och sedan låta en mäklare göra jobbet. Men i takt med att Niklas tömmer sitt barndomshem hittar han pappans gamla urklipp om ett försvinnande som aldrig fick någon förklaring. Hästhandlaren Kåge försvann spårlöst på 60-talet, och de enda ledtrådarna efter honom var en cykel och en skjorta. Den mystiska händelsen väcker Niklas nyfikenhet. Kanske ska han reda ut fallet som gäckade hans pappa i så många år? Och på så vis också komma närmare den far han tvingades lämna som fyraåring.

Vad som var tänkt att bli en kort visit i Värnamo drar ut på tiden, och plötsligt känns storstaden med sitt höga tempo och alla måsten inte längre lika angelägen.

Midsommarblot är första delen i Ewa Klingbergs nya mysdeckarserie. Återigen har hon valt en småländsk småstad som skådeplats, och läsaren bjuds in till en värld bestående av skrönor, härliga karaktärer och en och annan påse Ahlgrens bilar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Klingberg Ewa

  • I denna ljuva villervalla

    Klingberg Ewa

    Knopparna spirar utanför begravningsbyrån Tranan, liksom kärleken i Sandras hjärta. Hon har till slut insett att den enda vägen, både för hennes personliga del och för Tranans, är framåt. Det är nya tider som kräver nytänkande och flexibilitet. In...