En ny tid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (262.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-05-26
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789177955283
En ny tid (ljudbok)

En ny tid Ljudbok

(49 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En storslagen och förtrollande roman om livet i överklassfamiljen Winther. Handlingen utspelar sig i Trondheim i slutet av 1800-talet. En ny tid väntar runt hörnet, en arbetarklass växer fram, kvinnors rättigheter stärks och gamla traditioner kommer på fall.

Vi följer kvinnorna i familjen Winther både i de vackra salongerna och i de hektiska köksregionerna deras drömmar, längtan och begär. Cecilia Winther är den ledande kvinnan i societeten i Trondheim. Allas ögon är på henne och kvinnorna i staden följer henne i allt hon gör och säger. Men bakom den tjusiga fasaden kämpar Cecilia för att behålla familjelyckan.

En ny tid är den första delen i serien om Winther-dynastin, fylld av kärlek, dramatik och hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En ny tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Blir nyfiken
    -, 4 december 2022

    Blir nyfiken på fortsättningen, vill läsa nästa bok, vill ju se hur det utvecklar sig.

  2. Norsk Downton Abbey
    -, 3 maj 2022

    Det här är första delen av en serie om en societetsfamilj i 1800-talets Trondheim. I serien får vi följa de olika kvinnorna runt familjen Winther. Varje kvinna har sin del i serien. Först ut är modern Cecilia huvudpersonen, vi får följa hennes tankar och känslor kring de vuxna barnen och hennes man Carl. Barnen är på väg ut i vuxenlivet och jag känner igen mig i moderskänslorna och oron för att släppa taget. Cecilia och hennes man tycker inte alltid samma sak och det tär på deras äktenskap. Jag ser fram mot att läsa nästa del av serien.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel