Bruten tystnad (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (324.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kate Burkholder (del 3)
Inläsare
Jessica Liedberg
Utgivningsdatum
2023-02-09
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Sofi Rydell
ISBN
9789177957966

Bruten tystnad Ljudbok

(32 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-09

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En fruktansvärd olyckshändelse eller ett kallblodigt mord?

Familjen Slabaugh är en hårt arbetande amish-familj med gott anseende. När föräldrarna och en av farbröderna plötsligt hittas döda på den välskötta gården, verkar det till en början handla om en tragisk olycka en dåligt ventilerad gödselgrop har skördat tre offer till följd av kvävning. Efter den rutinmässiga obduktionen visar det sig dock att en av de avlidna utsatts för våld mot huvudet före sin död. Allt pekar på att ett brott har begåtts, men vem skulle ha motiv att göra något sådant mot den fridfulla mönsterfamiljen? Kan det vara kopplat till den senaste tidens hatbrott riktade mot amish-befolkningen i Painters Mill?

Polischef Kate Burkholder, som själv vuxit upp som amish, är beredd att göra allt för att lösa fallet. Tillsammans med poliskommissarie John Tomasetti söker hon efter gåtans lösning ett sökande som leder dem till den mörka hemlighet som lurar under ytan i det till synes så idylliska amish-samhället.

Bruten tystnad är den tredje delen i serien om Kate Burkholder. De tidigare böckerna, Tvingad till tystnad och Bön om tystnad finns också översatta till svenska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bruten tystnad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 mars 2023

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Bruten tystnad, är den tredje delen i bokserien om polisen Kate Burkholder, som är före detta amish. Den var lika bra som dom två tidigare böckerna, som heter Tvingad till tystnad, och Bön om tystnad. Det finns minst fjorton böcker i serien på engelska, så jag hoppas verkligen att fler böcker kommer att översättas. Jag tycker att böckerna är mycket bra, och det är väldigt intressant att läsa om amish-folket. Rekommenderar absolut böckerna. Jag lyss... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda Castillo