Bön om tystnad (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (394.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kate Burkholder (del 2)
Inläsare
Jessica Liedberg
Utgivningsdatum
2022-09-01
Förlag
North Audio Publishing
Översättare
Sofi Rydell
ISBN
9789177958253

Bön om tystnad Ljudbok

(44 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-01

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En kall oktobernatt mördas samtliga medlemmar av en amishfamilj på sin gård i Painters Mill. Familjen Plank hade flyttat in mindre än ett år tidigare, och var i samhällets ögon själva sinnebilden av det anspråkslösa amishlivet.

Polischef Kate Burkholder och hennes kollegor har få ledtrådar, inget motiv och ingen misstänkt för det fruktansvärda brottet. Kate, som är född och uppvuxen som amish, är väl medveten om att amish-samhället bär på hemligheter som de inte vill dela med utomstående ibland inte ens med varandra. Men mordet på familjen Plank är ett brott som inte liknar något annat.

När Kate hittar en dagbok som hört till en av familjens tonårsdöttrar framträder en bild av ett mystiskt dubbelliv och en karismatisk främling. Vem är denne främling som charmat flickan? Kate är fast besluten att göra allt hon kan för att ställa mördaren inför rätta även om det innebär att hon själv hamnar i skottlinjen.

Bön om tystnad är den andra delen i serien om Kate Burkholder

Linda Castillo är en bästsäljande och prisbelönt författare, vars titlar ständigt syns på topplistorna i New York Times och USA Today. Hon bor i Texas, USA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bön om tystnad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Även del två i serien levererar
  -, 19 maj 2023

  Uppläsaren är mycket bra. Nu lyssnat till den andra boken i serien, kanske inte riktigt lika bra som den första, men absolut läsvärd. Gillar att det är en kvinnlig deckare med lite i bagaget. Miljöerna är levande beskrivna. Nu blir det trean!

 2. Suverän
  -, 3 december 2022

  Svårt med bok två? Inte denna författare! Minst lika bar som ettan. /Kjell Th

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 september 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Bön om tystnad, är den andra delen i bokserien om polisen Kate Burkholder, av den amerikanska författaren Linda Castillo. Den första boken heter Tvingad till tystnad. Det är dom enda två böckerna som hittills finns översatta till svenska, men det finns tolv böcker till i serien, som jag verkligen hoppas på att dom också blir översatta. Böckerna handlar till stor del om amish-folket, som jag alltid har tyckt det varit intressant att läsa om. Båda bö... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linda Castillo