Brutna ben och brustna hjärtan - en alldeles omöjlig jul (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2018-10-03
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789177990246
Brutna ben och brustna hjärtan - en alldeles omöjlig jul (inbunden)

Brutna ben och brustna hjärtan - en alldeles omöjlig jul

Inbunden Svenska, 2018-10-03
169
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Ingenting går riktigt 42-åriga Lisbeth Cederströms väg i livet. Hon tycker visserligen om sitt lilla hus vid havet, trivs som lärare och har rotat sig i Frillesås, dit hon flyttade för fem år sedan. Så är hon singel. Vilket möjligen är bättre än att vara olyckligt kär.
Men när julen närmar sig blir allt bara värre. Skolans rektor vill peta henne från idrottstimmarna till förmån för en manlig alpin mästare. Gamle pojkvännen Harry dyker upp och är trött på sin glamorösa flickvän. Hennes syster Helena vill föda sitt fjärde barn hemma till familjens fasa och bästa vännen Saras dotter får problem med polisen. När sedan köket måste rivas upp och ska fixas av en helt okänd hantverkare är olyckan fullständig, och till råga på allt vill mamma servera julbordet redan klockan elva.

Brutna ben och brustna hjärtan en alldeles omöjlig jul är en humoristisk, lite galen och varm berättelse om de förväntningar vi har på oss själva och andra. Om ensamhet och vänskap. Om vita och svarta lögner. Om okonventionella knep för att få det man vill ha, och om att möjligen hitta kärleken men framför allt sig själv även när det lackar mot jul.

MARIA ERNESTAM har med sina vackra och lätt skruvade relationsromaner fått en trogen läsekrets. Hon är känd för sitt unika språk och sina välkomponerade intriger. Hon arbetade tidigare som korrespondent, debuterade 2005 med Caipirinha med döden och har sedan dess givit ut tio böcker. Genombrottet Busters öron blev en succé även internationellt och Maria Ernestam älskas särskilt i Tyskland och Frankrike, där hon vunnit flera litterära priser.
Visa hela texten

Bloggat om Brutna ben och brustna hjärtan - en allde...