Sommaren med Ava (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kärlek i Sunnanby (del 1)
Antal sidor
452
Utgivningsdatum
2019-05-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177990918

Sommaren med Ava E-bok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-05-08

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det blir en het sommar i Sunnanby!

Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas nu av minnen som hon helst vill undvika att tänka på. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors gamla café.

Axel är Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder något för honom är dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gånger har Axel ingen önskan om att inleda någon ny relation.

Cornelia äger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot där sedan en fruktansvärd händelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. När caféet hotas av nedläggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel någonsin kommer att glömma.

Sommaren med Ava är en varm och romantisk berättelse om omedelbar attraktion och kärlek, ensamhet och sorg. Det är den första i en serie kärleksromaner som utspelar sig i Sunnanby.

Anna Lönnqvist har tidigare skrivit tre romaner. Julia och Jack som utkom 2018 vann läsarnas hjärtan och nådde stora försäljningsframgångar.

»Anna Lönnqvist berättar väldigt bra om hur vi lurar oss själva och varandra.« Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sommaren med Ava. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt långa och ingående sexbeskrivningar
    Kattis, 4 oktober 2023

    Var går gränsen mellan en sexskildring i en feelgood roman och pornografi? Förf skriver detaljerat varje sensorisk reaktion och var denna utspelar sig, vilka metoder och tekniker som tillämpas i sexscenerna. Och detta under ett flertal sidor. Man hinner bli såå.. väldigt trött på hur många orgasmer en kvinna kan få och så trött på vilken kroppsdel som smeks och skapar förnimmelser här eller där. Och inte bara vid ett enstaka tillfälle i boken utan varje sexscen beskrivs lika ingående.

  2. Cafè
    -, 28 juni 2022

    Lättläst och trevlig bok, läser gärna nästa bok. Vardaglig bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Lönnqvist