Sthlm: Farsot (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
NOCC (del 2)
Utgivningsdatum
2019-10-21
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789177991120
Sthlm: Farsot (inbunden)

Sthlm: Farsot

Inbunden Svenska, 2019-10-21
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Sameflickan Ayla flyr för sitt liv över fjället tillsammans med sin hund Radne efter att ha bevittnat en massaker i sin by. Norma, analytiker på NOCC, National Organized Crime Command, hemsöks av sitt förflutna i triadernas Hongkong.

De bådas vägar korsas i ett vinterstockholm på randen till katastrof.

En ljusskygg och mycket målmedveten organisation har utvecklat ett virus som kan utrota jordens befolkning. Bara vissa utvalda ska räddas. Samtidigt riktas polisens alla resurser mot den stundande Nobelfesten där säkerheten har höjts till maxnivå på grund av ett terrorhot. Bara några få människor förstår vad som håller på att ske.

STHLM: Farsot är den andra fristående delen om Norma och hennes ständige följeslagare Joshua. En thriller i högt tempo med snabba, överraskande vändningar. En historia om en kvinna med ett gåtfullt förflutet på fel sida av lagen, som alltid står på de godas sida även om det innebär att bryta mot alla regler och lagar som finns.

 

Varg Gyllander slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin. Thrillerserien STHLM är under utveckling för en teveserie och även filmrättigheterna är sålda. Till vardags arbetar Varg Gyllander som presschef för Stockholmspolisen.
Visa hela texten

Bloggat om Sthlm: Farsot