Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2020-03-18
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Originaltitel
The Writer-s Creative Workbook
Illustratör/Fotograf
Ruth Allen
Dimensioner
210 x 142 x 16 mm
Vikt
344 g
SAB
F.06
ISBN
9789177991557
Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva (häftad)

Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-03-18

Slutsåld

Var du än befinner dig i ditt skrivarliv så kommer du att behöva en hjälpande hand när det gäller att frammana och utveckla din berättarröst. I Handbok för kreativt skrivande får du råd, tips, övningar och vägledning som ger dig verktygen du behöver för att ta dig an de utmaningar det innebär att ge sig i kast med att skriva, såväl prosa som poesi, självbiografiskt som fantasifull fiktion.

Handbok i kreativt skrivande är en praktisk, inspirerande och insiktsfull guide till skrivandets konst, fint illustrerad av Ruth Allen. Boken beskriver också hur kreativiteten i skrivandet blir en form av medveten närvaro och hur skapandet för skapandets skull har ett egenvärde, sett ur ett helhetsperspektiv.

Handbok i kreativt skrivande är en utmärkt introduktion i konsten att lära sig bemästra skrivande och hitta sin egen unika berättarröst.

 

Joy Kenward är förutom lärare i kreativt skrivande också romanförfattare och skribent. Hon håller kurser och workshops som lägger stor vikt vid skrivandets meditativa sidor, en form av medveten närvaro, som främjar kreativiteten. Hon bor i England med sin man och skriver på sin fjärde roman.

"Inspirerande, lärorik & intressant!" Jennies boklista

"Det här är en underbar och inspirerande liten goding." Bettan bokprataren

"Handbok i kreativt skrivande ... är en inspirerande och väl strukturerad handledning med syfte att hjälpa läsaren att hitta sin egen unika stil och röst i sitt skrivande. En utmärkt gåva till dig själv eller till en vän. Det här är en bok som tilltalar mig mycket. Det strukturerade upplägget, där tio kapitel även kan användas som tio lektioner, men framförallt tonen i språket med syftet att kravlöst och lustfyllt utforska, upptäcka och utveckla min inre röst. ... Rekommenderas varmt!" Betyg 4 av 5, Agneta Norrgård

"En utmärkt handbok för dig som vill komma igång med ditt skrivande, eller för dig med vana" Helenas skrivarverkstad
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok i kreativt skrivande : hitta din författarröst och börja skriva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig how to do it bok
  @bettan_bokprataren (Örebro), 16 april 2020

  Det här är en underbar och inspirerande liten goding. Den är består av tio kapitel med tips om det mesta i skrivandets magiska värd.
  Ja, jag vill lova att man blir inspirerad från första till sista sidan. Hör bara hör hör boken startar,

  "Våra pennor är som trollstavar - några rundlar, ett streck och några prickar räcker för att vi ska kunna skapa mening med hjälp av orden" s.8
  Läs mer detaljerad recension på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2020/04/handbok-i-kreativt-skrivande-joy-kenward.html

Visa alla 1 recensioner