Att föda (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cecilia Walton Agrell
Utgivningsdatum
2018-10-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270774
Att föda (ljudbok)

Att föda Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-10-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alla kvinnor har den kraft som behövs för att föda barn, men många blivande föräldrar känner sig ändå osäkra. Hur går det till? Vad innebär det? Hur ska vi våga? Och kanske känns förlossningen både främmande och avlägsen när graviditeten tar all uppmärksamhet?

Att föda kom ut första gången för snart tjugo år sedan och har blivit ett standardverk för blivande föräldrar. I boken ger Gudrun Abascal stöd och råd inför förlossningen utifrån sin långa erfarenhet som barnmorska. Informativt och personligt berättar hon om vikten av mental och fysisk förberedelse, om förlossningens olika skeden, förlossningsställningar, smärta och smärtlindringsmetoder, kejsarsnitt och vad som kan hända när det oförutsedda inträffar.

I nya Att föda, som är en helt omarbetad utgåva skriven i samarbete med journalisten Madeleine Svärd Huss, ingår även delar av Gudrun Abascals bok Att möta förlossningssmärtan (2009).

"Jag vill förmedla mina erfarenheter och tankar kring att föda, framförallt till dig som bär barnet men också till dig som kommer att finnas där i rummet när barnet föds, du är förmodligen pappa, partner eller närstående på annat sätt. Jag hoppas att du som läser ska få kunskap om vad som händer vid födseln, men också att du som ska föda hittar sätt att förbereda dig och strategier som kan hjälpa dig att få en upplevelse som du känner dig stolt över. Hur förlossningen än blir ska du efteråt kunna säga att ingen kunde ha gjort det bättre, "Jag var den som var bäst på att föda mitt barn".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna