Fyrmästarens dotter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (274.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marstrandserien (del 1)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2018-10-23
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178271443

Fyrmästarens dotter Ljudbok

(34 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-10-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ann Rosmans debutbok utspelar sig i den bohuslänska skärgårdens suggestiva vattenlandskap. Det handlar om nattsvart ondska och vinningslystnad men också om kärlek som inte ens döden kan besegra.

På den lilla ön Hamneskär utanför Marstrand pågår ett intensivt arbete med att ställa i ordning en turist- och konferensanläggning. Bostäderna för den tidigare fyrpersonalen på ön ska rustas upp och den renoverade krinolinfyren Pater Noster från 1868 ska åter ställas upp på sin plats. Det är april och invigningen närmar sig. Två polska murare håller på att reparera den inre väggen i fyrmästarbostadens matkällare när de får en mycket obehaglig överraskning. Väggen ger plötsligt vika och i utrymmet bakom finner de kvarlevorna av en man. Kroppen är välbevarad men har av allt att döma legat där länge.

Karin Adler vid kriminalpolisen i Göteborg får hand om utredningen. Till en början har man inte mycket att gå efter bara en förteckning över försvunna personer och en vigselring. Saker och ting blir inte heller bättre av att Karins förhållande med sambon Göran är på upphällningen, och att relationen till den fyrkantige kollegan Folke närmar sig kokpunkten. Alltmedan mystiken kring den döde mannen tätnar. Vem är han? Och varför har han blivit inmurad?

Ljudboken är återutgiven med nytt omslag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fyrmästarens dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Radioteater?
    Annette , 9 februari 2023

    Klarar inte lyssna på försöken att sätta olika röster och dialekter på de olika personerna som om det vore en radioteater.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann Rosman