Svinstian (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (202.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solingeserien (del 1)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2019-01-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178291670

Svinstian Ljudbok

(12 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-04

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tina lever ensam med sina katter sedan hennes man gått bort. Hon är tyngd av bitterhet och svåra skuldkänslor över att ha svikit sitt nu vuxna barn. Många år av psykisk misshandel har format henne och det förflutna spökar, ovälkomna minnen gör sig ofta påminda. När Tina lär känna grannen Sanna och hennes son Noa, och förstår att de lever med en man som inte behandlar dem väl, rivs gamla sår upp.

Sanna börjar inse att det är ohållbart att stanna med mannen Mats, hans oberäkneliga humör oroar henne mer och mer för varje dag. Hon hoppas in i det längsta att de ska kunna lösa sina problem, men efter en skrämmande händelse får hon nog och flyr i panik till grannen. Tinas ilska växer och hon ser det som sin uppgift att ställa allt till rätta...

Svinstian är en mörk psykologisk spänningsroman som utspelar sig mitt i den halländska sommaridyllen i det fiktiva lilla samhället Solinge.
Under några varma sommarveckor växer en oväntad vänskap fram mellan två kvinnor.

Det är en berättelse om skuldkänslor, bitterhet och hämnd och obehaget anas hela tiden under ytan.

Svinstian är Susanne Schempers andra spänningsroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svinstian. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Susanne Schemper!
  En_bok_i_mitt_badkar, 12 februari 2019

  En ljudbok från Word Audio Publishing (WAPI)
  Den andra boken jag läser/lyssnar på av en ny favoritförfattare! Tycker mycket om hur Susanne Schemper skriver och beskriver människor och händelser.

  I denna psykologiska spänningsroman växer sig vänskapen allt starkare mellan två totalt olika kvinnor. De har visst mer gemensamt än vad man först kan tro!
  Sommaren står i full prakt när gamla, svåra tankar åter kommer upp till ytan för Tina. Hur ska hon göra för att stödja sin nya vä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susanne Schemper