Gubbröran (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Högtiderna (del 3)
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2019-06-11
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178294558
Gubbröran (ljudbok)

Gubbröran Ljudbok

av Mia Ahl
(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Del tre i Mia Ahls känna-igen-sig-roliga serie om de tre göteborgs-väninnorna Jenny, Sofia & Jessika. Livet har sin - inte alltid gilla - gång; Jennys man, Magnus, blir alltmer en sexistisk soffpotatis som visar allt mindre intresse för sin fru. Dessutom tycks han dölja något för Jenny, kanske är det en otrohetsaffär?

I kontrast leker livet för Jessika, och hennes juvelerar-chef Claes har till och med friat. Vägen ligger öppen för ett härligt midsommar-bröllop. Men det är ändå något som skaver. Kan det vara det att Jessikas minst sagt krävande mamma till råga på allt vill vara den som bestämmer om bröllopet - in i minsta detalj?

Sofia har i sin tur inga problem på karl-fronten. Men förutom sin egen man känner hon dessutom begär efter salta kex. Därtill är hennes tonårsdotter en källa till ständiga bekymmer. Vilket når sin kulmen när dottern passar på att bjuda in lite kompisar när föräldrarna är bortresta över helgen. Undrar vad pappa Henrik har i sitt fina barskåp ...?

Detta, och mycket mer därtill, avhandlar de tre väninnorna på sin månatliga lunch på restaurang Dorsia. Och när Sofia passar på att föreslå för Jenny att de ska arrangera en möhippa för Jessika, reagerar Jenny med skräckblandad förtjusning. Hon har inte glömt Sofias upptåg med att bjuda Jessika på en strippande jultomte ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gubbröran. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättsam
    Bokdjungeln , 12 juli 2019

    Trots att detta var del 3 i serien om vännerna från Göteborg och jag inte har lyssnat på de 2 första delarna så kom jag snabbt in i boken. Jag känner inte att jag hade behövt lyssna på dom innan för att verkligen förstå handlingen. Det gillar jag! Boken är lättsam och passar väldigt bra som just ljudbok.

Visa alla 1 recensioner