Änglaleken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Örbyhusserien (del 2)
Utgivningsdatum
2020-03-02
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298358
Änglaleken (e-bok)

Änglaleken E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-03-02

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Änglaleken är den andra, fristående delen i Örbyhusserien om konstnären Lo Karlberg, kommissarien Linus Karlberg och presidenten Conny Thorsson.

Vintern har bäddat ner Örbyhus i en låda med iskall bomull. Bygden behöver läka. Lo Karlberg med. Hon har börjat måla igen och mammakänslorna flödar, men lugnet blir inte långvarigt. En gammal skolkamrat avrättas framför ögonen på några lajvande ungdomar och Los polisgener kräver sin plats. Vendels skogar bär på hemligheter få vill kännas vid och en aktad skogspamp vill sälja sin mark till ett utländskt storföretag. Conny oroar sig för att hans gäng har något med avrättningen att göra, samtidigt som han slåss mot livsfarliga rykten och förlorad respekt.

Vem kan man lita på när snöstormen sliter i husknutarna och piskar mot fönstren? Vad döljer sig bakom stängda ytterdörrar och slutna ögonlock? När andra söker svar, vet Ängeln hur allt ska sluta ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Änglaleken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning i Örbyhus
    betttybook (Sandviken), 5 april 2021

    Lo Karlberg är ute och övningskör med sin bror Linus, kommissarie i Örbyhus när de får larm om en person som från ett jakttorn skjutits i huvudet, olyckligtvis framför en grupp lajvande ungdomar. Korinthia och hennes kompisar chockas av händelsen, men det står direkt klart för henne vem offret är även om hon håller tyst om det. Hemligheterna är många, även hemma hos Korinthia och hennes pappa Erland, vissa saker pratar man inte högt om helt enkelt.

    Lo som jobbar deltid på polisstati... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Aline Lilja Gladh