Kropp saknas (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (194.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Malin Molin, Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2020-06-02
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178299706

Kropp saknas Ljudbok

(11 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-02

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Var går gränsen mellan kärlek och hat?

Det enda Adelina vet om Laura är att hon använder Elisabeth Arden 5th Avenue, är yogainstruktör och att hon är orsaken till hennes kraschade äktenskap. Det enda Laura vet om Adelina är att hon är vältränad, extremt hemlighetsfull och har en olycksbådande aura.

Trots att de har väldigt lite gemensamt uppstår en trevande vänskap mellan de båda kvinnorna. Men en av dem är inte den hon utger sig för att vara. En av dem är ute efter hämnd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kropp saknas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kan varmt rekommendera om man gillar thrillers
  Hanna, 19 december 2023

  Sitter i huvudet, man tror att det är lätt att gissa vad som kommer att hända, men nej, svårt!

 2. Spännande till sista sidan!

  Tvärtemot många andra så lyssnar jag inte på ljudböcker när jag är ute och går, utan det brukar bli när jag stryker makens skjortor. Så när jag hittar en bok som verkligen nästlar sig in i mitt huvud, ja då riktigt längtar jag efter att få ställa mig vid strykbrädan.

  Jag tycker mycket om den här typen av psykologiska thrillers, de liksom kryper under skinnet på dig, in i ditt huvud. Sara Önnebo lotsar oss skickligt mellan kobbar och skär och så fort man tror sig ana något vid horison... Läs hela recensionen

 3. En spännande psykologisk thriller
  veronicas_bok_bak_liv, 16 juni 2020

  Den här boken handlar om två kvinnor Laura som är yogainstruktör som är förälskad i en gift man, men mannen är borta och troligtvis död. Den andra kvinnan är Adelina, hon har startat om sitt liv på alla sätt. Hon börjar att yoga där Laura är instruktör och de får kontakt och en typ av vänskap uppstår. Adelina är hemlighetsfull, vacker och vältränad och hon vet att det var Laura som var den kvinna som hade en affär med hennes man och som var orsaken till att hennes äktenskap kraschade. En av d... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sara Önnebo