Glasfällan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2019-01-29
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Andersson, Göran (form)
Dimensioner
220 x 145 x 30 mm
Vikt
487 g
SAB
Hc
ISBN
9789178351404
Glasfällan (inbunden)

Glasfällan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-01-29
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
 

En klaustrofobisk thriller om våra djupast liggande instinkter.
Hur långt är vi beredda att gå för att överleva
och för att bli underhållna?

 

När Alice tvingas att döda i direktsändning blir Glasfällan snabbt världens mest sedda livestream. Publiken jublar över en underhållning på liv och död som överträffar allt den tidigare sett. Danny, upphovsman och programledare, gläds åt framgångarna och åt att äntligen kunna mäta sig med sin pappa, en mediemogul och före detta sektledare.

Men Dannys egentliga drivkrafter går långt djupare än pengar och berömmelse. Liksom Alice, den svenska Youtubestjärna han kidnappat till huvudrollen, bär han på en mörk hemlighet. Det varken förövare eller offer vet är hur mycket deras förflutna knyter dem samman och dirigerar deras liv i nutid.

I en nedlagd tunnelbana tar en katt- och råttalek sin början där Alice och Danny ställs inför sina livs svåraste val och tvingas konfrontera sig själva. Det är en kamp på liv och död. Under tiden håller publiken andan framför sina skärmar. Kommer du att våga titta -

Med thrillern Glasfällan utforskar Ingrid Remvall det mänskliga psykets mörkaste vrår och hur det förflutna styr våra liv. Den rymmer kamp och mörker, brutna familjeband och svek men även möjlighet till ett annat liv och försoning.

Sagt om Ingrid Remvalls författarskap:

Det är fartfyllt och fantasieggande och luft mellan raderna, en sci-fi-karamell med lyx och flärd och politiska undertoner.
BTJ om Fjärilarnas stad

Boken har en smittande berättarglädje och tydlig samtidskänsla i språk och miljöskildring.
BTJ om Mord och martinis

Rekommenderar varmt denna bokkaramell till alla som gillar fartfylld futuristisk spänning, och såklart även för er som gillar glamour och romantik; vid närmare eftertanke finns här något för alla. Stort nöje läs och njut.
BOKHYLLAN om Fjärilarnas stad

Skaparglädje formligen lyser mot läsarna genom sidorna det tar inte lång stund att upptäcka hur otroligt roligt författarinnan måste ha haft medan hon skrev den här boken Det är en härligt, sprakande berättelse som nästan till och med smakar av regnbågens alla färger.
CATAHYA om Prismagalaxen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glasfällan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Skrämmande mardröm.
    -, 13 mars 2019

    Glasfällan är en thriller i ordets rätta bemärkelse. Man får litegrann känslan av The Hunger Games. Fem personer kidnappas och vaknar upp i en nedstängd tunnelbana. Där utsätts de för diverse grymma prövningar i en halsbrytande katt- och råttalek, allt regisserat av en ung man med mörka hemligheter; Danny Storm. Danny tvingar deltagarna till att utföra fruktansvärda handlingar, saker de förmodligen aldrig i sin vildaste fantasi trodde att de var kapabla till. Extrema situationer driver männi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingrid Remvall