Drakar lyfter i motvind (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lisa Engström (del 2)
Antal sidor
460
Utgivningsdatum
2019-10-07
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
232 x 163 x 33 mm
Vikt
596 g
SAB
Hc
ISBN
9789178351503
Drakar lyfter i motvind (inbunden)

Drakar lyfter i motvind

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-10-07
65
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När Johan Lundblad, Jönköpings innekille nummer ett, hittas brutalt knivhuggen en varm sommardag, kontaktas Sten Johansson och Lisa Engström omgående. Fallet är av känslig karaktär då Johan Lundblads morbror Leif Blomqvist arbetar på Jönköpingspolisen och är en av Lisa Engströms största fiender.

Lisa försöker svälja sin stolthet och sköta fallet professionellt men Leif är henne på spåren. Snart inser hon att han är så mycket närmare hennes sanning än hon kunnat drömma om. Och avslöjar han henne kommer hon förlora allt. Hur långt är hon villig att gå för att hålla sina hemligheter begravda?

Snart framträder familjeintriger ingen väntat sig och både passion och hat står som mäktiga krafter bakom ett eventuellt motiv. När en person i Johan Lundblads innersta krets hittas mördad förstår polisen att utredningen är större än de först trodde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Drakar lyfter i motvind
 2. +
 3. Som nitroglycerin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Som nitroglycerin av Frida Moisto (inbunden).

Köp båda 2 för 130 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Drakar lyfter i motvind. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lisa Engström är tillbaka
  bok_stavligt, 4 oktober 2020

  Kriminalkomissarie Lisa Engström är tillbaka lika skör och trasig som explosiv. Det här är en bok som är fylld av ångest. Lisas. Johan Lundblads - hunken som hittas knivhuggen - vars uppväxt vi får en viss insyn i via tillbakablickar.

  Lisa utreds internt efter ett gripande, känner sig pressad från alla håll och har inte fullt fokus på utredningen. Det hela blir inte enklare av att hennes antagonist och tillika Jönköpings sämsta polis är offrets morbror har startat sin egen lilla ut... Läs hela recensionen

 2. Urbra upföljare
  @bettan_bokprataren (Örebro), 28 november 2019

  Frida har gjort det igen. Den här boken är bra, riktigt bra till och med! Handlingen ger läsaren mycket spänning och dessutom erbjuds många oväntade vändningar och det är rent omöjligt att klura ut exakt hur det hela ska sluta. Det kallar jag en bra thriller. Katt och råtta ända till slutet. OBS Du bör läsa den första boken i den här serien först de bygger på varandra!
  Läs gärna mer om Fridas båda böcker på min blogg
  https://bokprataren.blogspot.com/2019/11/draken-lyfter-i-motvind-frida-moisto.html

 3. Spännande uppföljare!
  @boktyckaren, 25 oktober 2019

  I andra boken om kriminalkommissarie Lisa Engström är det Johan Lundblad, Jönköpings stolthet och snygge ungkarl, som hittas brutalt mördad. Ju mer polisen gräver i fallet, desto mer märkliga familjehemligheter hittar de. Till saken hör att Leif, Lisas uppblåsta, kvinnoförnedrande kollega, är morbror till Johan.
  📖
  Lisa själv är ingen enkel person. Personligen kämpar hon med sig och sitt förflutna. Jonas på akuten är verkligen fantastisk, men vågar hon släppa in honom? Skulle h... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Frida Moisto