Turisten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (181.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mord i Falsterbo (del 5)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2019-06-15
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178351787
Turisten (ljudbok)

Turisten (ljudbok)

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-15
59 89 Du sparar 34%
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När Egon, 86 år, och hans ständige vapendragare, Ragnar, ställer ut en väns veteranbil på Skanör-Falsterbos årliga bilshow hittar de en död man i bagageutrymmet. Vem mannen är och hur han har hamnat där blir ett fall för Mårten Lind på Skanörspolisen.

När kroppen sedan försvinner kompliceras saker och ting, och Mårten blir påtvingad en ny kollega som vill ta över utredningen. Samtidigt har Egon, trots att han inte tror på Gud, gått med i kyrkorådet. Han misstänker att den nytillträdde kyrkoherden inte har rent mjöl i påsen...

Turisten är den femte och fristående delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo, skriven av författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Humor och lättsamt hanterade mord i idyllisk småstadsmiljö är deras signum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Turisten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderar den varmt
    Kim M. Kimselius, 11 juli 2019

    Äntligen får jag möta pensionärerna igen. Egon och Ragnar hittar alltid på massor av dråpliga saker, även om det inte är deras fel, är det något de tror. När de försöker ställa allt till rätta blir det bara värre, så även denna gång.

    Som i de tidigare böckerna får vi ta del av härliga miljöskildringar och starka personporträtt. Om du ännu inte läst någon av böckerna i serien tycker jag absolut att du ska börja. Varför inte nu, när det är sommar. De flesta berättelser utspelar sig und... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Turisten