Infiltratören (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Stockholmsgruppen (del 1)
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2019-10-23
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
215 x 145 x 23 mm
Vikt
440 g
SAB
Hc
ISBN
9789178352388
Infiltratören (inbunden)

Infiltratören

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-10-23
213
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En husbil kör över kajkanten vid Stockholms stadshus. När den bärgas gör räddningstjänsten ett makabert - fynd tolv kvinnolik. Kriminalinspektörerna Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten hinner knappt börja nysta i mordfallet innan ett upplopp utan förvarning lamslår Stockholm. Finns det en koppling mellan de våldsamma händelserna? Medan säkerhetspolisen misstänker en utländsk terrorcell infiltrerar Isabella en kriminell gruppering för att komma kvinnomördaren på spåren.

Infiltratören är den första fristående delen i en ny serie om Nikolaj Malmsten och Isabella Knyckare och de övriga utredarna i teamet Stockholmsgruppen, en del av polisens nationella operativa avdelning, NOA.

LOTTA LUXENBURG kommer ursprungligen från Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Hennes två första böcker, Försvunnen och Spårlöst, lockade stora skaror med ljudbokslyssnare. Den senare boken, Spårlöst, blev också nominerad till Storytel Awards, tidigare Stora Ljudbokspriset.

Sagt om Lotta Luxenburgs tidigare böcker:

En riktigt intressant författardebut. Lena Jeppsson, Dast Magazine

Författaren har skrivit en bok om det omöjliga och allra mest hemska. Nisse Scherman, Svenska Deckarakademin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Infiltratören. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rivstart!
  -, 22 januari 2020

  Infiltratören börjar med en rivstart och det höga tempot håller i sig till sista sidan. Tempot tillsammas med ett lättläst språk gör det till en snabbläst bok, de 287 sidorna bara rasslar till! Huvudpersonerna är intressanta, jag vill gärna veta mer om dem, och vad som händer i deras liv.

  Däremot upplever jag det inte så trovärdigt hur Isabella infiltrerar det kriminella gänget, det kändes för enkelt. Jag listar snabbt ut hur mordgåtan hänger ihop. Trots det tycker jag att det är e... Läs hela recensionen

 2. Snabb- och lättläst!
  Villivonkansbooks, 14 januari 2020

  Infiltratören är den första delen i serien Stockholmsgruppen. I boken får vi följa Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten i teamet Stockholmsgruppen som är en del av polisens nationella operativa avdelning. Boken börjar med att en husbil åker över kajen mitt inne i Stockholm. Inne i husbilen upptäcks 12 kvinnolik och Isabella och Nikolaj får börja sin jakt på förövaren. För att komma riktigt nära ger sig Isabella ut undercover och hamnar mitt i hetluften på en bordell.

  Berättelsen är... Läs hela recensionen

 3. Spänning a la Hollywood
  Bokdjungeln , 11 januari 2020

  Något för den som gillar spännande böcker a la Hollywood. För visst är boken spännande, även om jag är tveksam till att någon kan bli bordellmamma efter bara ett kort möte på ett sjukhus (därav "a la Hollywood"). Tempot i boken är högt men språket lätt, det gillar jag. Jag tycker absolut att denna bok lägger en bra grund inför de kommande böcker om Isabella och Nikolaj, och jag ser verkligen framemot vad som komma skall.

 4. Full fart från början till slut!
  Lollos bokhörna, 24 november 2019

  En husbil kör över kajkanten vid Stockholms stadshus. När den bärgas gör räddningstjänsten ett makabert - fynd tolv kvinnolik. Kriminalinspektörerna Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten hinner knappt börja nysta i mordfallet innan ett upplopp utan förvarning lamslår Stockholm. Finns det en koppling mellan de våldsamma händelserna?

  Ojojoj! Vilken bok. Vilken spännande bok! Det är full fart från början i denna thriller och tempot saktar inte ner förrän boken är slut. Boken är en blad... Läs hela recensionen

 5. Funkar som slöläsning
  @bettan_bokprataren (Örebro), 23 november 2019

  En spänningshistoria som är ganska ordinär inga större överraskningar. Fungerar bra att slöläsa. Saknar lite djup och det gör att den känns ganska tunn.
  läs min recension på https://bokprataren.blogspot.com/2019/11/infiltratoren-lotta-luxenburg.html

 6. Orealistisk
  Michael Jegefalk (Karlskoga), 9 november 2019

  Storylinen är för kort och overklig. Den skulle vara bättre om den varit mer utvecklande i detaljer, blir för ytligt. Författaren försöker men når inte hela vägen. Sen måste man vara mer insatt i polisväsendet och hur kriminella tänker.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Lotta Luxenburg