Låt spelet börja (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2020-04-02
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
216 x 144 x 23 mm
Vikt
440 g
SAB
Hc
ISBN
9789178353453
Låt spelet börja (inbunden)

Låt spelet börja

(9 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-04-02
193
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Angelique Molin behöver ingen.

På egen hand har hon byggt upp ett framgångsrikt datorspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behövs kapital. Hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som behövs för att Angel Games ska kunna växa, och står plötsligt inför ett svårt val. Leo väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne vilket inte gör saker lättare. Är det värt att avslöja mer om sig själv än hon någonsin gjort, och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit?

Leo är frustrerad. Angelique Molin verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande. Men han tvivlar på om han ska gå vidare med sin investering. Vad är det företaget försöker dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot.

Medan gnistorna flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna, som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.

 

Christina Schiller är systemutvecklaren som blev sömmerska som sedan blev romanceförfattare. Bakom sig har hon tre böcker om invånarna i det fiktiva Forsberga, och här använder hon sig av sin tidigare erfarenhet inom databranschen för att skapa en unik setting för en het romans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Låt spelet börja
 2. +
 3. Älskar, älskar inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Älskar, älskar inte av Eleonor Sager (pocket).

Köp båda 2 för 262 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Låt spelet börja. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Intresset för att läsa vidare svalnade för snabbt
  -, 29 maj 2021

  Historien är alldeles för tillrättalagd, intetsägande och krystad. Den stressar fort fram såväl med hjälp av de korta kapitlen och själva berättelsen. Kärnan i storyn är bra så det är synd att mitt intresse för att läsa vidare svalnade alltför snabbt. Kanske författaren hade behövt en manusutvecklare eller lektör för att nå ända fram till till sina läsare.

 2. Kärlek blandat med lite spänning
  veronicas_bok_bak_liv, 29 september 2020

  Angelique har på egen hand byggt upp ett framgångsrikt spelföretag. Nu har hon fått en ny spelidé och behöver kapital, hon får kontakt med Leo som vill investera i företaget. Efter hand så slår det gnistor mellan Angelique och Leo, men för Angelique blir det ett problem - ska hon berätta om sitt förflutna?

  Den här boken gillade jag. Den är lättläst, korta kapitel - tummen upp för det och har ett bra driv framåt, jag fastnade i storyn direkt och sträckläste denna bok. Jag tycker att d... Läs hela recensionen

 3. Föll helt platt för mig
  @bettan_bokprataren (Örebro), 30 juni 2020

  En romantisk roman som utspelar sig i gamingvärlden. Tyvärr är det en story som jag inte kommer riktigt in i och den tar inte tag i mig alls.
  Jag tycker att berättelsen känns lite platt och ganska ytlig, trots att författaren plockat in en del spänning, kärlek och andra intriger.
  Låt spelet börja är lättläst och passar perfekt att läsa när man vill läsa något som inte kräver så mycket av läsaren.
  Så tyvärr den här boken berör mig inte och kommer inte att stanna kvar hos mig någon längre tid.

 4. Trevlig läsning för stunden
  Villivonkansbooks, 5 juni 2020

  Låt spelet börja är en roman som utspelar sig i spelbranschen, en miljö som är mansdominerad och där kvinnor har svårt att ta plats. Det är en miljö som sällan figurerar i böcker och det är kul att bekanta sig med en ny miljö. Det märks att författaren har egen erfarenhet från denna värld, kulissen och upplägget med jobbdelen känns trovärdig. Berättelsen har egentligen alla förutsättningar för att bli en riktigt hit med den starka och intressanta karaktären Angelique i huvudrollen, men för mi... Läs hela recensionen

 5. Lättläst bladvändare med romantiska inslag
  Brijdeep Kaur, 15 maj 2020

  Låt spelet börja är en verkligen underhållande och trevlig bok där heta känslor står på spel mot en affärsförhållande. En annorlunda story som är byggd kring datorspelsvärlden med romantiska inslag och jag har med säkerhet inte läst en sådant superbra kärleksroman. .
  --
  En lättläst bladvändare som inte är bara feelgood romans utan börjar även bli spännande lagom efter man har kommit halvvägs in i boken; man vill veta vem är personen som ligger bakom allt hot och kryptiska meddelanden ... Läs hela recensionen

 6. Romantisk feelgood med lagom dos spänning
  millimys_books (Veberöd), 8 maj 2020

  Här har ni en nysläppt bok, av en för mig ny författare. Jag har inte läst något av henne tidigare -men det måste jag göra nu! "Låt spelet börja" är en romantisk feelgood med spänning!

  Vi får följa Angelique, datorspelsutvecklare, & Leo som funderar på att investera i hennes bolag. Tycke uppstår, men det finns miljoner skäl för att de ska låta bli.

  Och vad är det som gömmer sig i det förflutna?

  "Hackervärlden" har alltid fascinerat mig, den omslingras av en aura ... Läs hela recensionen

 7. Lättläst, härlig och spännande romance!
  Lollos bokhörna, 3 maj 2020

  Jag fastnade i boken och slutade läsa när den var slut. Lättläst feelgood/romance med heta känslor, spänning, komplikationer och kärlek. En bok som går fort att läsa och som är riktigt bra.

  Angelique har på egen hand byggt upp ett framgångsrikt datorspelsföretag. Men nu behöver hon en investerare för att förverkliga en ny spelidé. Leo är intresserad av att bli delägare men misstänker att Angelique och företaget döljer någonting. Att de är dragna till varandra underlättar inte situati... Läs hela recensionen

 8. Lättläst
  Bokdjungeln , 3 maj 2020

  Väldigt lättläst bok med korta kapitel, I love it! Jag gillar handlingen, en stark kvinna som faller för någon som ser henne för den hon är. Att det sen också blandas in lite läskiga typer gör det hela bättre. Boken kräver inte så mycket av sin läsare och det är något annat jag uppskattar med den. Kan absolut läsas ute i hängmattan eller uppkrupen i soffan medan regnet slår mot fönstret.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Christina Schiller