Vid skogens slut (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (290.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sofia Winter (del 1)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2020-02-24
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178353569
Vid skogens slut (ljudbok)

Vid skogens slut Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-24

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sofia ser fram emot sitt nya jobb där hon ingår i en grupp som ska fungera som ett tvärsnitt av polis, socialtjänst och skola, för att bättre fånga upp barn med problem.

På en av skolorna där hon gör besök finns Alva, en flicka som drar sig undan socialt umgänge och som ofta är borta från skolan utan förklaring. Familjen verkar vara en vanlig familj, om än något isolerad, men fungerar inte i sin kommunikation med skolan.

Alvas problem slår an en ton inom Sofia, det är något hos henne som gör att hon inte kan släppa taget. När en flicka i Alvas närhet försvinner och senare hittas brutalt mördad anar Sofia att Alva kan vara i fara. Ju mer Sofia gräver, desto mer akuta blir hennes farhågor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vid skogens slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning in i det sista
  - (Bunkeflostrand), 18 augusti 2023

  Välskriven spännande o aktuell! Trevlig uppläsare! Kan rekommenderas!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Slumra in

  Sara Åström, Anette Sandlund

  Sofia Winter försöker bygga upp ett nytt liv efter att hon och hennes lillasyster Alva fritogs från extremiströrelsen Ekoportalen. Varje dag lever de i rädsla för deras vedergällning. För att skingra tankarna går Sofia upp i arbetet hos polisen i ...

 • Elle belle bi

  Anette Sandlund, Sara Åström

  En kvinna påträffas död. Ett barn försvinner. Ett år har gått sedan Sofia Winter var tvungen att fly för att undkomma Ekoportalens förföljelse, och hon och hennes syster Alva har levt med nya identiteter sedan dess. De har ännu inte vågat söka eft...