Ta ingen skit, Ann-Britt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Klimakterierebellerna (del 1)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2020-08-13
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178354146

Ta ingen skit, Ann-Britt Ljudbok

(66 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-08-13

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ann-Britt Roos vet inte var hon ska göra av sig själv. De eskalerande klimakteriebesvären, barnens tjat, omorganisationen på jobbet och äldreboendet som hotar slänga ut hennes far om han rymmer igen utgör ständiga källor till kaos.

Så vill hennes man Krister plötsligt sälja villan där de bott i trettio år och fort ska det gå. Innan hon vet ordet av står Ann-Britt i en ny lägenhet, förvirrad, ensam och fullkomligt otillräcklig. Hon som alltid ställt upp för allt och alla. Vad har hon gjort för att förtjäna detta?

När nya grannen Carmen hittar Ann-Britt gråtande i trapphuset öppnas en ny värld för Ann-Britt, där ingen låter en vän stå ensam. Carmen och hennes vänner peppar Ann-Britt med coachning, galna upptåg och makeovers, men framför allt ger de henne kärlek och omtanke.

Sakta men säkert växer en ny kraft fram hos Ann-Britt och snart bestämmer hon sig för att det är nog. Hon tänker inte ta mer skit!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ta ingen skit, Ann-Britt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En härlig feelgood
  Tintin (Stockholm), 9 juni 2024

  En riktigt bra feelgood om en hunsad kvinna som plötsligt tar tag i sitt liv. En härlig berättelse!

 2. Underhållande och igenkänning
  -, 6 augusti 2023

  En feel good roman som speglar livet på ett humoristiskt sätt. Huvudpersonen är 53 år med allt vad det innebär i form av relationer, klimakteriet och att försöka vara till lags, över allt och hela tiden. Även om det är en skojig roman ger den ändå tips på hur man kan tänka för att klara sig i vissa situationer, inte helt fel. Värd att läsa helt enkelt (många goda skratt under läsningen). Extra plus till uppläsaren som skildrar taxi-chauffören helt outstanding, tack till dig!

 3. Händelserik historia
  -, 6 maj 2023

  En underbar bok, där det händer väldigt mycket för Ann-Britt, men där allt blir till det bästa på slutet.

 4. Feelgood
  -, 30 augusti 2020

  En enkel och varm bok som gör gott i själen. En vardagsberättelse som lämnar avtryck . Kanske inte den bästa bok jag lyssnat på men många skratt och avslutade med ett leende på läpparna. Inte alltid man får göra det. . Rekommenderas varmt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson