Försvararen (e-bok) Spara 61%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ebba Tapper (del 1)
Utgivningsdatum
2020-09-17
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178354887

Försvararen E-bok

(15 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-09-17

Styckköp

19 49 Du sparar 61%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"En av oss kommer att dö idag."

Det är julafton när Jasmine Moretti yttrar de ödesdigra orden till sin tvillingbror Nicolas. Han viftar bort henne, och tillsammans firar de av julen inne på pubens toalett med ett par linor kokain, och fortsätter festen tills de däckar hemma i Jasmines soffa. Bara en av dem vaknar igen.

Den uppsagda polisen Ebba Tapper väcks av ett envist knackande på dörren och släpar sig ut till hallen. I trapphuset står den beryktade advokaten Angela Köhler som just tagit sig an en medialt uppmärksammad klient. Hon behöver Ebbas hjälp och godtar inte ett nej. Plötsligt är Ebba biträdande jurist i Sveriges just nu hetaste mordutredning.

Brutalt kastas hon in i fallet och tvingas konfrontera både sina tidigare kollegor och orsaken till varför de frös ut henne. Det blir en maktkamp där bägge sidor vill vinna. Men frågan är vem som vill det mest.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Försvararen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En 'grabber'
    Anders, 7 april 2024

    Är på min tredje bok av Anna Karolina. Snygga täta intriger, klassiska men ytterst fungerande cliff hangers och intressanta och trovärdiga personbeskrivningar som så ofta saknas i deckare

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina